Traderk Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle şunu belirtmek isterim.
Mayıs ayı oldukça volidite dolu geçti.
Herkese kolay kazandırma fırsatı verdi.değerlendiren değerlendirdi.
104,700 den açıldı ve 116,900 lar kadar ulaştı.
kazanana bereket versin. iyi günlerde harcasın.
Haziran ayının daha zor ve tehlikeli geçmesini bekliyorum. belki kontart sonuna doğru bir fırsat daha verebilir( belli bir yönde ) Ama bu ay kolay sayılabilecek, beklentileri çok olan bir dönem değil ve size verdiklerini (tabii alabildiyseniz )geri almak için elinden geleni yapacaktır.Umarım ben yanılırım da belli bir trend içinde herkes kazanır..
BİR GARİPLİK VAR
Özetle; dışarıda ECB kaynaklı oluşan olumlu hava içeride siyasi gerginlik nedeniyle pek görülemiyor. Çok daha derin ve sert siyasi riskler ortaya çıktığında (Suriye’deki iç savaş, Mavi Marmara gerginliği vb gibi) büyük satışlar yaparak piyasayı düşürmeyen, bilakis Türkiye’yi satın alarak yerli yatırımcıyı terse getiren yabancı yatırımcının, bu şiddette satması garip değil mi? Sanki olay; Gezi Parkı eylemlerinin çok üzerinde bir restleşmeyi işaret ediyor. Yoksa Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı’nın ortamı yumaşıtıcı sözler söylememesi size de garip gelmiyor mu?
Bu yorum bir alıntıdır. dikkatimi çektide paylaşayım dedim.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri