pala....
ipimi çektiler zaten....5500 puan yedim ben....gecmişi unut 14 400 aldım subatta...2500 +4100 martta.......şimdi...ben buna bu 5500 verirmiyim vermezmiyim ona bak....
ve izle....vermiyecegim....üstelik 10 000 puanda alacagım....nisan 15 gibi....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
ben....
sistemci degilim.....izliyorum onları....uyanda yok....fxcı ve sazan dısında....
teknikçi degilim.....her ikiside önümde....inanmam onlara....
eliotcu degilim....bilirim....inanmam onlara....
BEN FED VE MERKEZ BANKALARINA BAKARIM.....
onlara göre oynarım...orta vadede....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
sistemci ve sıkı uygulamacıysan....gercekten uyarsan....
ortalama ayda....2500 puan kazancın veya 2500 puan kaybın vardır....
BU SİSTEMİ YARATANAR VE SATANLARCA ASGARİ MÜSTEREKTİR....
Çok Uzman
Çok Uzman
şimdi...gelir yazar....guzu soytarı diye.....
heeeee....SOYTARIYIM....
Kuzu eurusd +70 pips gap yaptı, yarın ralli mi var ne iş?
Caniko,
Kayıplar sonrası, birilerini suçlama ve saldırma cycle ına dönmüşsün gördüğüm kadarıyla.
Benim hakkımda dediklerine yanıt verip seni cycle larınla başbaşa brakayım.
-Sisteme disiplinle uymadığım doğrudur ama kaybettim diye sisteme kızdığım yanlıştır. Ama başka bir forum üyesine de kızmam yada hakaret etmem..Senle önemli bir ayrışma noktamız bu olsa gerek
-Kayıplarını bu forumda en rahat yazanlardan biriyim..%25 kaybmı da gecen hafta anlık olarak meraklıları ile paylaştım. Geçen hafta boyunca seans başındaydım, şehir dışına çıkmadım, çıktığımı da söylemedimve full kelimesinin anlamını %100 den %50 ye indirmedim
-Senin deyiminle erkeklik (benim deyimimle dürüstlük), 1 hafta gecikmiş çenebaz oyunları ile, matematiksel olarak kesin olan oranların anlamları ile oynayarak olmaz. Kaybederken de kazanırken de gerçek fiyatla anında yazmakla olur.
Sıkça söylediğin ama kendinin de hiç bir zaman uymadığım cümlelerini hatırlatayım "brak milletin parasının ne olduğunu kendi portfoyune bak"..
Tez zamanda toparlamanı dilerim. Cengiz han topiğinin devamını dört gözle bekliyorum
Herhangibir forumdaşın kaybetmesine üzülürüm. kayıplarını tez zamanda telafi etmeni umuyorum..parasal kayıplar telafi olur..önemli olan parasal olmayan diğer kayıplar...değil mi![]()
Çok Uzman
bilionnu...delianlı dogustandır....sonradan olmaz.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri