yahu bu TAHVIL ve USD ne ayak..noolduki yaw...anayasa değişikliği ısındı da referomdom (efiksci dilinde referandum) gündeme gelebilir korkusu mu..yoksa karanlık korkusu mu yoksa derinlik sarhoşluğu mu
yahu bu TAHVIL ve USD ne ayak..noolduki yaw...anayasa değişikliği ısındı da referomdom (efiksci dilinde referandum) gündeme gelebilir korkusu mu..yoksa karanlık korkusu mu yoksa derinlik sarhoşluğu mu
Sazan , doplantılar sonrası bakar ve nihayet Sazan_Classic'in SHORT'lamış olduğunu görür. 10:00 bar'ında 66.925'den itibaren Sazan SHORT'tur.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Haklısın dostum..Ancak öyle sbait referans bir değer yok bence..Yani
-1000 den büyük makas hatırlıyorum gerçi ama benim dikkatimi çektiğim şey;
Makas= Spot-Vob
Makasın küçülmesi veya büyümesi bu değişkenlerin her ikisinin de hareketine bağlı..Makas ne olursa olsun bunun ayusal yorumu da boğasal yorumu da mümkün ve adamlar bu yorumları akıllara düşürecek psikolojiyi yaratmasını iyi biliyorlar yani poz ayarlamak için kullanıyorlar...Yani makas elbette ebediyen -1000 kalmaz ama makas nasıl kapanır? SPot düşerek veya VOB yükselerek...hangisi olduğunu bilemeyiz benim demek istedğim..
piyasaya bak, ya %+2, ya %-2.
hayır o bişey değil, ağır tahrik var. beni çağırıyo piyasa resmen...
bak gelirim pelaaaa...akıllı ol...
naber millet?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kolay gelsin pazartesiden bu yana olan al sinyali bugün 10.20 barıyla sat'a dönmüştür, uyulmuştur ama kanım ısınamadı bu sinyale bence yukarı yolumuz vardı ama disiplin... bol kazançlar.
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
VOB 20 dk'lık.
Önemli seviyeler ve grafik. Bugün dünkü verdiğim gibi önemli seviye yok. Ancak dünkü önemli seviye 66.625 altında olmamız da pek hos değil.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sizlerle zabatdan diynediğim bir piyasa yorumunu paylaşmak istiyam....
Yabancılar soruyorlar erken seçim olurmu....
Ben diyorumki olmaz..neden olmaz...ben r....ye gittim,memleketime, baktım
oralarda dükkanlar kapanmış,eski dükkanları göremeyince insan üzülüyor
ama hal böyle olurkene hikiymet erken seçime gitmek istemez,bu kötü ekonomiyi canlandırmadan....
Erken seçim olmayacana göre piyasa olumlu olmaya devam edeceeemiş manasına...
Perhiz ve lahana turşusu buyrun afiyet olsun....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
66.6 tan longları kapattım.. flat oldum... biraz seyredelim piyasayı..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri