Dow Future güncel grafik
6790-6800 üstü kaldığı için kırmızı halkaların çekim kuvvetinden kurtuldu..
dow future da yükselişin devam edebilmesi 6925 (grafikteki kesikli kırmızı direnç) seviyesinin üzerinde seyredebilmesine bağlı gözükmekte.
![]()
Dow Future güncel grafik
6790-6800 üstü kaldığı için kırmızı halkaların çekim kuvvetinden kurtuldu..
dow future da yükselişin devam edebilmesi 6925 (grafikteki kesikli kırmızı direnç) seviyesinin üzerinde seyredebilmesine bağlı gözükmekte.
![]()
Bugunkü görüntüye göre yarın açılışta uzunlamak sakıncalı olabilir o da tabi yüksek açarsa uzunum ama sevinemedim bugun çok kastılar yarın devamının gelmesi yüksek ihtimal
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Jelibon,
Sen ne diyorsun yarın bonibonları kim yer![]()
fxci, bugünün anlam ve önemini anlatan bi şiirin yok mu..![]()
terste kaldıgım gunler genelde 10-11e kadar yani bizim açılışımıza bakmıyorum panikle hareket ediyor insan sonrasında piyasa oturur yolumuzu çizeriz ama ne olursa olsun 30400 uzeri bence cok zor.
Kısalar hiç üzülmesin ,
hafif artı açılır , eksi kapatırız.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri