bu kadar kolay olabilecegini düşünmüyorum bu surecın.. 214 k dan 209 k ya dustu poz sayısı.. burda bı 5000 shortcuyu hayata kusturduler sımdılık.. suankı durum olsa olsa ahanda tren gıdıyo dıye aganın sırtına bınen longculardan kurtulmak ıcın duzenledıgı bı esneme hareketı , gözdağı , azınızı burnunuzu kırarım mesajı..
vade sonuna kadar aps dekı azalıs aganın kac kısıyı bezdırdıgıyle alakalı gorucez..
ulastıgı max rakam 217 k oldu bu vadede assa yukarı bu cıvarda... suan 209 k ya gelmıs durumda.. hem longcusunu hem shortcusunu saga sola vuruyo.. bugun shortculara bır parmak bal verdı daha bı sahıplendıler pozu sankı.. burdan 2000 puan daha vursa yukarı dahada ınmez kımse kolay kolaylonglarda 1300 puanlık dusus le gozlerı korkmustur zaten.. pıyasanın dusmesı bana mantıksız gelıyo mevcut durumda.. bu kadar long poz varken.. herkes azulu ayuyken...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
en basitinden düşecek aga makası -800 e çekerdi.. burda tutmazdı .. makas hala -130 ..
Komplo 2;
Aynen IMF olayında olduğu gibi, Kapatma davası açılana kadar %10 düşürecekler misal..Dava açıldığının ertesi %5 leyin eksi açıp balıklama şortlayanları yiyecekler yine yukarı yapacaklar
Komplo 3;
Komplo 2 ye inananları avlamak için %5 eksi açıp, alıyo süsü verip az alacaklar ve sonra taban olacak
Komplo4;
Komplo 2 ve Komplo 3 e inananları avlamak için Koplo2 yi yapar gibi yapıp peşinden Komplo3 ü yapar gibi yapacaklar ama davanın açıldığının ertesi günü mecliste parti kapatmayı zorlaştıran yasa ve referomdom gündeme gelecek...2 inci gün %10 gaple yukarı açacak..
Komplo 5...
.......................
Uzar gider...Niye inanmadınızBir takım iddialardan daha olası senaryolar
Sözün özü: VOB ayrı bir disiplindir..disiplinli olmayanları MC isimli disiplin kuruluna sevk edip tasdiknameyi veriyorlar eline...gac meeee
VOB adamı vezir de yapar rezil de yapar yalancı da yapar kaçakcı da yaparNo palavros yes disiplinos..
Yannış anlama olmasın..Disiplin demek illede sistem demek değil...dabiki..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
DURUM BASİT AMA İKİ İHTİMAL VAR.
5 dalga sayımda,
5 3 veya
5 5
dün bitmediyse bugün 1162 destek olur. 5 5 devam ediyor demek.
5 3 bittiyse 1155-1162 destek olur. 5 4 ile dipler. 5 5 ile tepeler.
Son destek 1146. Üzeri ve altı diye düşünülmelidir. 1136 kırılmadan ayılaşılmaz.
Double zigzagda 10730-10750 önemlidir, üzerinde yapılan kapanışlar direk 11100 e yönlendirebilir.
Her iki sayımdada kilit 10750 üzeri kapanışlar.
Tarihlerde ana tarih 7 nisan.
Ya 7 nisan bu işin tepesi olacak tabii (-,+)
Ya Equinox. Yani 20 Mart. Burada önemli bir trend dönüşü olabileceğini kabul edersek dünden 7 Nisana kadar mart rallisinin tepesi görülebilir.
Kısaca tradein iki yönlü olabileceği zamanlardayız. 7 Nisandan sonra durum daha net ortaya çıkacaktır.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
herhangi bir aksilik olamzsa burası aksama + da kapatır gibi.. apsd -2000 de bı mıktar longcu attılar uzerlerınden... hele gun sonuna kadar tekrar apsd + ya gecerse bu kaparan longların hepsını aga dusuk malıyetten kedısı tekrar acmıstır dıyecun...
(tamamen sallama bı yorumdur yatırım degerı yoktur , sadece anlamaya calısıyorum pıyasanın bılınmeyen amacını..)
Makas ve takas tamamen hikayedir...bence..
-1000 maka solunca ne düşünmeliyiz mesela? VOB ucuz alalım..SPT pahalı ısatalım? Ağa ucuzdan vob topluyor alacak? Demekki orta vaded eyönü aşağa ki eksi makas var? jhangisi dorğuyanıt :hiçbiri.....yani böyle bir sorun yok....çünkü her cevabın doğru olduğu dönemler olmuş..
Makas ı da Takas ı da pozisyon ayarlamak için kullanıyorlar..bence budur
Yorum yok short devam gayri
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
YYŞD gayri
Yalnız bu sinyal de çarpılırsa küserim, aha yazıyorum buraya şahitsiniz..
(All right reserved by Selpatros)
yo yo şort devam gayrı ...![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri