full istop .. .
full istop .. .
2013,00
İşi bitti bunların geçen hafta tepe tahmini tuttu.
1345 çok önemli sarktı şimdi.
1345 altı nötral altında.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Vix bize bunu günlerce söyledi.
Dedik geriden gelir diye.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün 19.
19 var
20-23 var.
Ya 19 dip olacak
ya 20-23.
Ben yola çıkmak üzere, hafta sonu görüşürüz.
Jelibon.
Altın haftalık.
Destekler 1347-1358 ve 1318-1328 ve 1294-1299.
Dirençler 1375-1383 ve 1400-1408 ve 1430.
Jelibon.
papazda crush point > 1,3828 egale edildi.....bugün salı sallandı....![]()
yurtdışı için bence son faz yukarının konsolidesi tamamlandı ...
yön yukarı tahmnim buradan .....TAHMİNİM YURTDIŞI İÇİNDİR !!
2013,00
salı sallanır....tirexler....
durum vaziyetler nasıl...zaiyat varmı....gereken uyarılar yapılmıştı....sert hareketler oldu....bu hafta piyasalar diken üzerinde olacak....pozla ve teminatlar gözden geçile....gemiler limana çekile....fırtına bi atlatıla....sonra maceraya devam...![]()
bu sefer baklavayı yiyecem inşallah kısmetse .....
![]()
2013,00
10 günlük noktasal tutuyor, altında kapanışı yaptımı 1184 shortlar arkaya yaslanır.
1166 düştümü asla long yok bir süre.
Jelibon.
ndx 2055 e kadar geldi.
bugün bilimum dünya vatandaşı biçildi....mc ler tepeden yağdı....papazda ayıp demeden tepeden neredeyse -400 point yazdılar 1-2 günde....sarıkızda tam coştular....pala görevini yaptı...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri