...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Kuzu, bide şu yorumu dikkate alsana..aklında bulunsun diye forwardlıyorum..Bana değil, başka bir üstada ait..
garanti 13 kademe düşmüş vob 70.000 e dahi gevşememiş, şortta ısrar etmemek lazım.
keti, 16.03. ten resimledim, tranj ok, ve fiyat 71025 de, problem yok, canlıyada baktım, senin falama tarih ve saati kaç ta bende bakıyım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
son üç bar eksikliği nedniyle düzeltme, ancak sonuç değişmedi,....
![]()
bak bırak flamayı, flama en kıralı bozulanı bozulmayanı, çalışanı çalışmayanı, o palacıyla paladan kurtulamaz,...bu bir,...ikincisi, birde sistem var, buda araya adm almaz, yani yeşilken kırmızı koyup, bir bar sonra çekmez, bu yüzden adı damsız, diyelim damsız hatalı sinyal üretti, bu defa pala hadi lan der, onun içün.......o resimde şiir var,
tek sorunum uygulayamamak, bu en büyük sorun dabi, inş fx den öğreneceğiz, iradeye sahip çıkacağız, el emeğim göz nurum ne de olsa bunlar, aydan gelmedi, hakkını vermek lazım, ki iş yapsın,....
hergün soygun moduna gectigimden geceye flat girdim...
bizim sözde borsamız titan saadet zinciridir borsa deeldir...ona göre işlem yapınız....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri