88800 üstü 89800 net görünüyor...hatta biraz abartıp 90 ı vurabilir...
88800 üstü 89800 net görünüyor...hatta biraz abartıp 90 ı vurabilir...
2006 tepesi 60 bin..
2007 tepesi 75 bin
Buna göre 2010 tepesi +15 bin yaparsak 90 bin düz hesap olur....
Gelse de şortlasak...![]()
Kademeler bomboş neredeyse satıcı kalmamış....Yoncayı 300-500 bin lotla kaldırıyorlar..Önceden böyle miydi 3 milyon mal gerekirdi...
satış kademeleri bomboş...palanın çerez gibi çizmesi işten bile değil...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
hehehehe..rali..eynseync
BANGA mühim
PAMBIH hoşgeldin sahalara...daha sık göster kendini ve yorumlarını gırlaşmış vahşi..bu arada aylar önce yaptığın 85000 tahmini için teprik ederim
BANGA mühim
spotta AKBNK sağolsun tahta 18 trilyoncukla %1,5 primli.kendileri alıp veriyor muhtemelen bu tahtada yani 6-7 trilyon parayla bu tahta ve koca İMKB + da...vay anam vay...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Geniş bir trailing stop yazdım toplantıya gidiyorum.. Geldiğimde 6 haneli sayılarda görmezsem VOB'u bırakır selpatrosa destek için foreks'e geçerim.. Ahanda selpatros şahit...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
açılıştaki düşüşle shortlatan hızlı sistemleri avlıyor pala..
cümleten günaydın , vay be ne olmus bırakıp gittikten sonra yav anam babam vay .. ula çiçek XXX e bak be. ..![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri