bendede sıkıntı yok hocam gayet rahat giriyorum
bendede sıkıntı yok hocam gayet rahat giriyorum
citiwan (22.02.17), indregandi (22.02.17), rüzgar (22.02.17)
sayın indregandi bende de sıkıntı yok.
citiwan (22.02.17), indregandi (22.02.17), kemo (22.02.17)
sayın indregandi kac senedir sizi takip ediyorum su ana kadar tutmayan tek bir analizinizi görmedim.allah razı olsun.cok teşekkürler.
bi de su 40 haftalık sürecin kalan 19 unda sp yi bi asagı alabilsek süper olurdu.düsmeyen borsa yapmışlar.
daire içlerini yok sayın,....
o haliyle ne gördüğümüze bakalım,....
temiz bir grafik görürüz,
TL de sürekli yükselen...dipler,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
o da olacak ama melettirmeden olmuyor,....yapacak bir şey yok,...
son haftaya bile öyle gömerlerki herşey bir anda oturur sayın rüzgar,....
ama dediğim üzere önce tr yi bir halletsinler,....
sp şu anda düşse tr de referandum sonucu ne olabilir,..
anketlere göre zaten sıkıntılılar,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ne demiştim en genelde sp kendini askıda tutuyor,...
sp nin geldiği bu seviye yükselişle açıklanabilirmi,...
neyle açıklanır balonla,....dün işledik bu konuyu,...
iki şey için askıda,..
biri suriye idi, bunu bir kaç senedir hep belirttik, şimdi türkiyede eklendi buna,....
hep yazdım sp anayasayı istiyor,.....anayasada tam ağzına göre hazırlandı,....
indregandi (22.02.17), kemo (22.02.17), TIFIL (27.02.17)
geriye;
armut piş, ağzıma düş kaldı,....
ha anayasa işi umdukları gibi çıkmassa,
bu defa diyeceklerki demokrasi kazandı,...
sanmıyorum, umdukları gibi çıkar,..
çünkü
minareyi çalan kılıfı hazırlar,....
bakınız usd,
veriyorlar küsküyü kafasına kafasına,...
diğer kişiyede microfon kalıyor,...
türkiyede minare çalınmıştır,.....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri