Günaydın arkadaşlar, hayırlı kazançlar dilerim..
Günaydın arkadaşlar, hayırlı kazançlar dilerim..
Dolar kandırıkcılık yapıyor fena göçecek bence1,26 2-3 ay içinde görürüz herhalde ama şimdi bi kere daha baktım 1,33 lerde sağlam destek var belki orda da oyalanabilir
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
altın tepede bi üçgen oldu ... dünden kalan kısalarla şimdilik devam ....bugün sert hareketler olacak bence ... .hayırlısı .. kısmet ... ovli bir tepe oluşuyor olabilir .... istopum belli ....
![]()
2013,00
stoplanan shortcuların anısına -0.84
üçgen ayısalmı boğasalmı ... şuan net değil .. 1355,7 yukarı kırılırsa .. mavi etiketler ... 1340,40 aşağı kırılırsa ... kırmızı etiketler .... bakalım .....
![]()
2013,00
Günaydın arkadaşlar
hayırlı işler
strobaba üstad ın boll bandların yrılmış olması ile ilgili gösterdiği mütevazi analizi haklı ıçıkarırcasına geri çekildi fiyat...amma tekrar yukarı diyorum..bu band ayapışır ve ranar bence..running olmadan ranar..dümdüz ranar yani..
BANGA mühim
yannız günlük bolbanda bakarsak 87500 ler bile mimkin...ama olmayabilirde...ama olabilirde...87500 görecekse 88000 in altına inecek demektir...90000 görecekse de 89000 un üstüne çıkacaktır..ahahahah
BANGA mühim
son dakka alışları yandım Allah formasyonunun işlediğinin göstergesi..
açılış işe yananların üzerine benzin döküp aha sizi stoplattık ... tekrar açın dipten formasyonu..
dipten bir umut sarılanlar sonrası ise gene kesmeye devam eder.. düşerek açılıncada eli gitmez kısada bekleyenlerin.. gün sonu kesimhaneye girerken fazla debelenmesinler misali... uçuracaktır kesimden para kazanıyor nasılsa..
teminatlar 900 olur ordanda kesime başlarlar.. böyle düzen gider..
valla onu dokuzu anlamam fekat, yatırımcının birinci dostu kimdir tartışılır ama kesinlikle ikinci dostu "istoplos"....cuma ve ptesi hızla stoplanan fantazi şortlardan biliyorum
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri