yeter bu kadar analis hakkımızda hayırlısı olsun,....
yeter bu kadar analis hakkımızda hayırlısı olsun,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
TSG 17.02.2017
GÜNLERDEN CUMA
zamanda usdtry kodlarını yazayım,...
bu 16 nisan referandumunuda içine alacak şekilde olsun,...
3 hafta düş bu zaten 7 nin kalan son 3 haftası,..önümüzdeki hafta başlayacak olan,...
yeni bölümde
3 hafta yük (tepki manasında)
3 hafta düş (tepkinin geri alınması) referandum haftası 16 nisan bunun içinde,..son 3.haftası
3 hafta yük (geri alınmanın geri alınması)
9 hafta yat(ama sanki yükselecek imajlı bir yatış, ama yükselemeyecek, imaj verilecek)
10 hafta düş(sert düşüş işte burada olabilir)
total 28 haftalık bir yeni döngü,..
genellemede
bunun 18 haftası al/sat için uygun bir genel yatay hali, sinyal esas al/sat,no trend safhaları yukarıda yazılı,..
son 10 haftası ise sert hareket,...beklentim düşüş ama dielim beklentim tutmadı,..tersiyse tersi,..genelde tutar beklentim,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
saatlik son 14 std ler,
109350 ile 108800 çıkış hareketini kontrol ediyor,..bunlardan yukarıda 110200 takip ediyor,...
109350 önem verdiğim, burayı geçer kalırsa yeni bir hareket yükseliş yönde olur,...
buna karşılık 108800 tekrar aşağı düşülürse bu yükseliş fake demektir,..
eğer fake gelişirse 108350 nokta 1 aşağısı(108325) sat tut olur,...
indregandi (17.02.17), kemo (17.02.17), sszul (17.02.17), TIFIL (17.02.17), tutku (17.02.17)
indregandi (17.02.17), kemo (17.02.17), rüzgar (17.02.17), TIFIL (17.02.17), tutku (17.02.17)
yukarıdaki grafiği inceleyin,...
parite bunların düzü(bullish),...usdtry tersi(bearish),...
dolası ile yuakarıdaki garfta ters ve düzü aynı anda görme imkanımız var,...
korelasyonu ise 7 haftalık paket boyunca zaten saptamıştım,..korelasyon geldi demiştim,..
korelasyon nedir, sp çıkışına usd düşer,..gözlemişinizdir, endex çıkışına usd düşer,..usd çıkışına ise sp ve endex düşer,..bu korelasyon,..
hatırlayın bayadır bu korelasyon yoktu,..bunu hep yazdık bundan hep dem vurduyduk,
hem sp çıkıyordu hem usd hatırlayın, şimdi sp çıkışlarında usd ye fren geliyor,...
yani sp tarafı faz değiştirdi, bunu bir yer için yapıyor, AB için, bunu ipten almaya çalışıyor, olgaları helgaları, alaylarını,...
çünkü faz değişmesine rağmen sp hep çıkıyor,...çıkmak zorunda,
çıkmadığı zaman, hem sp hem AB hemede ötüngenler alayları ayvayı yer, kurtlusundan,...
elbet ayvayı yiyecekler o ayrı konu(zamansal takip), faz maz sırası gelince 220 volt 60 cycle bunların kaçacak bir tarafına,...
şimdi oklu olanlar hem güncel destekler,...gelecekte olacak güncele destek adayı,..
düz çizgiler yaptığı körlemeler, zaman kazanma,...
bu şerro,..usd üzerinden enedx si tutuyor,..yani endex beklentisi yok, önü kapalı,..ama usdye aşağı vurursan bunu tutarsın,
bir diğer olay ise,...grafta parite olduğundan parite zorda,..yani AB,...
şu demek sen parite çıktığı için çıktın,...ama bunun bir bölümünde teşvikte var, vahabisel sermaye ,...
demekki ötük parite,...ve bu çıkış onun için,..ötüğü kurtarmak için,...
sen ötükmüsün sen zaten ötüksün,....
dolasıyle bunların bu zamnda işi gücü AB yi kurtarmak bunu not alın bir tarafa,....
bu rescue durumun saptaması ise yukarıdaki graf,..daha önecede yazdım, şimdi hatırlatıyorum hep,...
bu bir kurtarma operasyonudur,...
yediği yere kadar,....
arz bunlarda
talep ötüngenlerde,...
ama ötüngenler ne yapsın bunlara, zaten sefil durumdalar, 10 sene pasaj çizildi, bizde borç 491 milyar usd oldu,..
toplu soygun olduğu anlaşıldı,...şimdi faz değiştirip resete çalışıyorlar bizim burayı,...(anayasa başkanlık filan falan, fuul reset, yük ağır alayı altında kalacak çünkü,...)
tüm glopta ötüngenler dötlerine kadar krediye boğuldular,...biz en paspallarından biriyiz,..artık ekmeğimiz yok ama tünellerimiz ve köprülerimiz var,...
sp tarafı biraz öksürse(faiz artırımı, yeniden güçlü abede, yeniden güçlü abede ordusu v.s) ötüngenler yatağa düşüyor,..
sp tarafına,...
clear lazım,
allllllll clear,
fulllllll rest,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri