yoksa elimde iyi araçlar var,...
bu sistem alda closeye (mavi), satta closeye (pembe) oturuyor,..
ama hem yazmaya yetişemeyiz, hemde gerek yok yani,...
yoksa elimde iyi araçlar var,...
bu sistem alda closeye (mavi), satta closeye (pembe) oturuyor,..
ama hem yazmaya yetişemeyiz, hemde gerek yok yani,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
keza bakın
prevlerde 5 lik te fikir ayrılığına düştüler ve sonrası shorta döndü,...
ama dediğim gibi yetişemeyiz yazmaya gerek yok yani,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
rakamlarda kırmızı ve maviler bir konum veriyor,...
konum piyasa tanımını veriyor,...konum hapsolma şeklinde kırmızı içinde ise genelde çıkış, mavi içnde ise genelde düşüş,
longtayken;
alt kırmızı aşağı kaydı tercihen longa stp, bu kayış üst maviyi aşağı geçti longa stop, reverse short,...üst mvi tekrar geçilene kadar,..
shorttayken
üst maiyi yukarı geçti tercihen shota stp, bu geçiş alt kırmızıyıda yukarı geçti shorta stop, reverse long,...alt kırmızı tekrar aşağı geçilene kadar,..
birebirde bar bütünü olarak fiyat kırmızılar içinde ise ve üst kırmızıyı yukarı zorlarsa bu esnada fiyatlar genelde yükselir,..alt kırmızı bir geriden takip
birebirde bar bütünü olarak fiyat maviler içinde ise ve alt maviyi aşağı zorlarsa bu defa düşer,...üst mavi bir geriden takip
verdiğim saatlik bant ve saatlik prev bu iş için yeterli olur,...
prevlerde ayrılık yoksa, fiyat prevden üstte ise genelde yükselir,
prevlerde ayrılık yoksa, fiyat prevden altta ise genelde düşer,..
bir kaç saatlik bar yakalandımı bu zaten ciddi puanlar yapar,...
ilaveten piyasa bilgisini paylaştım,
14 bar başlangıçlarını verdim,..
dün garan değerini verdim,..kim dikkat etti, kimse,..hiç kimse,
bant konumunda, ara bölge tanımladım,...
16, 17 arası hareket olur dedim,
IM usd 3.7363 e dikkat edilmeli dedim,
ZAMNDA 2 HAFTA YATAY DEDİM,..NE YAPAR YATAYDA ÇARPAR TRADE EDER,...ama bunu doğrulayın dedim, hatırlattım 3 gündür doğruluyor dedim,...
v.s
değilmi epey bir yazmışız piyasayı,..
ama bir tek şuraya gider, buraya gider dememişiz,...
iyi akşamlar
cümleten iyi aksamlar.
citiwan (08.02.17), indregandi (08.02.17), kemo (08.02.17), kimseo (09.02.17), TIFIL (09.02.17)
bakın buradaki usdtry haritasında herşey çok belli,..
3.7623 seviyesi geçilmedikçe usdtry güçlenemez,....
forex çiler içun 5 lik,
sabaha kadar oynasın dursunlar,...
kısaca,
mtx üstünde
eurusd yaz
sonra , de
sonra usdtry de
film orada bence,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri