Ge cfo: Ge capıtal`e ılıskın endıseler abartılı
ge cfo: Kısa vadleı nakıt sıkısıklıgına yol acabılecek bır durum yok
ge cfo: Ge capıtal yılın ılk ceyregını karla tamamlayacak
-matrıks-
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
shortculara artık geceleri rahat yok haberlerle olucak düşüşü mümkün oldugunca ertelemeye calısıcaklar bu yuzden sabırlı ve kaldıracı guzel ayarlamalıyız sonunda cok guzel kar bırakabilir bu hareket
1/3 ünü kapadım kısaların..
kar cebe yakışırmış![]()
Fakat geceye kısa kalmak o kadarda kötü bişey gibi görünmüyor, bence uzunda kalmak riskli..
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Piyasa yataya aldı, kısaları realize etmemizi bekliyolar... fırsatını buldukça basarlar artık.. tahmindir...
tepkı yapar mı dıyorum ama dax da krıtık yerlerde bı slaınırsa asagıda yol var..
bull haklı gibi..sımdı yenı short actrmamak ıcn kasarlar da kasarlar
Konu marakes tarafından (05.03.09 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri