çok teşekkür attınız bu kadar butona basmayın,..yorulursunuz,...
bari oradan bir kazancımız olsun,...siz varsanız ben varım yoksa pylaşmamın bir manası ve anlamı yok,...
iyi akşamlar cümleten
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
107000
89000 18000 puan oldu üstat
bu enfazla 20000 puan değilmiydi
indregandi (30.01.17), kemo (30.01.17), kimseo (30.01.17), rüzgar (30.01.17), TIFIL (31.01.17)
iyi akşamlar
indregandi (30.01.17), kemo (30.01.17), kimseo (30.01.17), rüzgar (30.01.17), TIFIL (31.01.17)
her zamn söylüyorum buranın sahibelerine, kimlerse artık,....
1.graflarıma tıklama linki koyun,...foruma on line olmayan izleyemesin grafrlarımı,..
2.bana seçme hakkı verin teşekkür atmayanlar bunların alayını budayım, izleyemesinler beni,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın horoz o günlük yelpazelere dikkat edelim,..her üçlü yelpaze biri olmassa diğerine gider, gittiğini üste geçrse bir üste gider,...gittiğini alta geçerse bir alta gider,..öyle öyle yol alır,....
aşağıdan 18000, 20000 gelirsek omuzlarda yanılabiliriz,
son yıllarda piyasa çok omuz sever oldu,...
çünkü oradan mallanacakları biliyorlar,...bunların içinde 2000,3000 puvanlık realizecilerden tutta, teknikçiler kadar, çok çıktıcılara kadar bir sürü insan olabiliyor,...
ve eğer amaçları yukarı sürüp piysaları pozitifte referanduma hazırlmaksa usd düşer endex çıkar,
bunlardan her şey beklenir,...
çünkü geçmiş tecrübelerimin bazılarında omuza ilaveten (+) 20000 ler 24000 ler olmuştu,...
son verdiğim xu030 grafiği için boğa toprakları diye tekrar hatırlattım, işte o 3 lü yelpaze omuz seviyesi aynı zamnda,..
ha buralarda bir destek alıyım falan derse takip edilmeli,..
usd de de benim tahminime peşin shortlarım canımı yaktı biliyorsunuz,..
tavsiyem,
10 lık tan takipe ilave,....saatlik takiplerim,..
izlemeye zamanımız yoksa zaman analizleri ki,...bu gün o konuyada değindim,
zaman illaki tutar ama bizi gömer dalgalarına
bir gün inanılmaz güzel bir indikatör yaptığımı düşünmüştüm, parametreler macro idi ve tepe dip birebirdi,..
bundan iyi bir şey olamaz,..
hem macro parametre kullanacak hemde tepe dip yakalayacak ve bir sonrakine kadar trendden düşmeyecek,..
görüntü hep öyle idi,..acayip heyacanlanmıştım bu işe,....
sonra bu indik omuz dediğim yerde çuvalladı,...
hala saklarım onu,...
hatta ona bir bakayım bulabilirsem,...
ne halt etmiş
Çok teşekkürler iyi akşamlar sayın indregandi.
indregandi (30.01.17), kemo (31.01.17), kimseo (30.01.17), TIFIL (31.01.17)
len:=Input("Length: ",1,1000,11);
VolAvg1:=Ref(Mov(V,len,S),-1);
wCl:=(H+L+C+C)/4;
AvgTR:=Mov(HHV(H,2)-LLV(L,2),len,S);
VolAvg:=(VolAvg1*(len-1)+V)/len;
WtCRatio:=(wCl-Ref(wCl,-1)) / Min(wCl,Ref(wCl,-1)) ;
VolRatio:=V/VolAvg;
Const:=((wCl*3)/AvgTR)*Abs(WtCRatio);
Const:=VolRatio/Exp(Min(Const,88));
BuyPr:=If(WtCRatio>0,VolRatio,Const);
SellPr:=If(WtCRatio>0,Const,VolRatio);
BuyPres:=(PREV*(len-1)+BuyPr)/len;
SellPres:=(PREV*(len-1)+SellPr)/len;
Sign:=If(SellPres>BuyPres,-1,1);
TempDI:=Sign*If(SellPres>BuyPres,BuyPres/Max(SellPres,0.00001),SellPres/Max(BuyPres,0.00001));
myDMI:=100*If(TempDI<0,-1-TempDI,1-TempDI);
myDMI
UYUMSUZLUK
ÖLE ARŞİVDE KALMIŞ
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri