71.200 flat..
Nasılda satış kademelerinden çekiliveriyo.. Ahada kısalarınızı kapatın bakalım diyo..
575 tekrar kısaladım.. maliyet olsun bari..
Ama bunu bi yakalayacaklar.. İ...Barım barım barısıca..
bikaç gün gecikmeli de olsa tersyüz günü bugün olsun bari ablabak ne kuzu ne boz ne eksper heç deliganlı kalmadı bu gapçıklar yüzünden meydanda
ben de hakka yürüdüm gaari öbür tarafta buluşçaaz sanırım
bi muğlalı zöhtü diye bi yiğit vardı onu dinnemedik bunlar başımıza geldi
üüvvv
yani annaycaan geçen daha 69binlerde birinin dediği gibi delikanlılar harman olmadı hadım oldu bu topikte artık iflah olmaz bura![]()
sadberk.....
yiğit diye diye candan ettiler sevgili kuzuyu..
BoZo dayı derseniz..
kara cuma diye diye bi hal oldu... sanki o cuma bu cuma...
Bozo Dayı nerdesin.. senin kara cuma bu cuma mı? bi diyiver hele..
abla sen gene bi hedaf çiz de yönümüzü görek valla bu sefer uyucaz en azından ben vallaüvv
![]()
way anasını.....
her şey dengelendi..
yeni bir ekşın yolda demektir..
önce şortcuları temizledi yukarı basarak...
döndü longcuları temizledi aşağı basarak..
ilave şortörde buldu biraz...
ve 71000 de dengeye getirdi..
alan 3300
satan 3300
bu kansızlara bu meydanı bırakanlar.... 3-5 sahipsiz küçük spek peşinde koşanlar...
ya bu işi görmeyecek kadar bu işden anlamıyorsunuz (ki bence çok eyi biliyorlar)
yada ses çıkaramayacak kadar ortak-korkak-koltuk sevdalısınınız...
evet yukarıdaki yazı bundan 24 gün önce yazıdı....14 400 puan kar yapmıştı guzu...herkesin gözünün önünde...ama sen gelip 0nu tebrik etmedin...ardından 2500 puan....ardından 4100 puan kar yazdı guzu....sen geip onlarıda teprik etmedin....
şimdi...
guzu....6000 puan zararda....SEN HEMEN FORUMU TERK ETTİGİN HADE...mermi hızıyla gelip...zararıma seviniyrsun....soytarı diyorsun bana...bu frumu okuyan insanların vicdanına bırakıyorum seni...
seni bu yaptıkarından dolayı bagışlıyorum....
çünki....
seni bu şekilde allah yaratmış....yapılacak tek sey var...benim ücün...oda seni hep bagıslamak....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri