snıf..snıfff...bu kar kokusu değil, kan kokusu
snıf..snıfff...bu kar kokusu değil, kan kokusu
BANGA mühim
başgan dünkü abd şarlatanlığı - 5 ten + 2 yalancı bahar gibi ne dersin ?
bu gece tekrar düşüşe devam eder mi abd borsalarrı...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
PORTEKİZ'DE TÜFE EKİM AYINDA AYLIK %+0.3 -İNE
ülke dediğin böyle olacak nede olsa karizmanın memleketi
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cık..ben yine kappattım şortları 175 puana
BANGA mühim
reşort..tam çorbacıya döndük ha
BANGA mühim
Abbas trafiğe çıkar..Mobilden takılır..Abi şimdi buralarda kaprsa sorun yok..Bu USDTRY nin 60 ve günlüğü hala randırıcı duruyor..en kötü sabah minik bir eksi gap olur diye umuyorum
BANGA mühim
FED/BULLARD: ÖNÜMÜZDEKİ 2-3 YIL DÜŞÜK FAİZLERİN SÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
bu söz bile TRY yıkamadı, bilmediğimiz bir şey mi olacak acaba? bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TR iç piyasada doların güçlü kalmasını istiyor olabilir...
Merkez bankası tl faizlerini aşağı çekmekle doların güçlenmesinin yolunu yapıyor olabilir....
Eğer böyle bir niyetleri varsa(ki bence var ama başarırlar mı başaramazlar mı bilemem) ve başarırlarsa bu durum hangi sonuçları doğurur ve kim ve ya kimler bu sonuçlardan nasıl yararlanır ona bakmak lazım....
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri