bunlar alıcı bulsa 10000 kere verirdi..alıcı çıkmıo heralde
bunlar alıcı bulsa 10000 kere verirdi..alıcı çıkmıo heralde
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Ben TL'nin son 6 aydaki değer kaybından dolayı dow ve parası değer kaybetmemiş diğer ülkelerden biraz daha dik duracağımızı düşünüyorum. Bu Kasım diplerini görmeyeceğiz demek değildir, ama biz onu gördüğümüzde dow oraları mumla arayabilir. Birde bize borç veren ülkelerin etkisi var o da ayrı bir konu. Paranı almak istiyorsan para vermeye devam.
evet bi de o var.eskiden bizbizeydik batan bizdik.şimdi yanlız degılız ve malesef batan bu sefer cogunlukla da biz olmıycaz...
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
ben ne zaman kısalarımı kapatsam bizim piyasa göçüyor, yine aynı şey olacak mı bakalım..) dolar longlara dokunmadım aynen devam....
arkadaşlar Matriks te expert advisor için nereden yardım alabilirim.
Kurdelaları bana kaptırmak istemeyenleri DJI Kapanis Lotosu konusuna bekliyorum.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
saatlikler tam üst bandda kapattı.. aslında doğrusu satışla girmekti..
biz duygusal davrandık ve ilk günden 7000 altı kapatmaz bunlar deyip kısaları kapattık.. hatta az biraz da uzadık.sembolik bile olsa huzurlu değilim bu uzunlarla..
)
ayuluga devam..
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
VOB ta yabancı işlem payı %25 lerden %8 lere falan düşmüş.bununla ilgili bir grafik görmüştüm.
yahu zaten yabancı eski yabancı değil ki.yabancı dediğimiz kim CITI-UBS-DSI-MERRILL v.s. iyi de zaten bunlar kendileri yanıyor alev alev.su bulsular kendi yangınlarını söndürürler.
buldum grafiği.kaynağı vermiyorum reklama girmesin diyerekten.
Konu TÜRKOĞLU tarafından (02.03.09 Saat 19:20 ) değiştirilmiştir.
Ne o kimseickelr kalmamış herkes don gömlek long mu yoksam?
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri