İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Sazan hakkında bir kaç bilgi :
Pullu ve pulsuz birçok çeşidi vardır. Küçük ağızlı kalın ve oynak dudaklıdır. Üst çenelerinden dört bıyık sarkar. Ağız dişleri yoktur. Yutak (farinks) dişleriyle besinlerini öğütürler. Bıyıkları dokunma organı olarak görev yapar
Dipleri karıştırır, suyu bulandırırlar. Çevik ve hareketli balıklardır. Sürüyle dolaşırlar. Eti fazla kılçıklıdır. İrileri iyi pişirildiğinde eti beğenilir.
Bu bilgiler ışığında, sevgili Excali,
Bıyıklarım hareketlenmeye başladı.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
cümleten selam .. bugün trade yasağım var..işlem yapmıyorum .. izlemiyorumda .. .. yarın işleme başlayacam ... inşallah .. bol kazançlar ..
2013,00
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
İmdi doplantıya giriyorum.
Sazangiller familyası hakkında ileri geri konuşursanız karışmam. Bıyıklarım.
Yokluğumdaki mesajlara dek dek bağacağım. Peşşinen sülleyim. Onna göre.
Hııııı Hıııııı HIIIIII.
Bye.
(Not : Sistem hala LONG)
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
histem zangır zangır satta
Astatin yukselişi bön bön bakıyorum ama kendime yeni sistem yaptım bununla
uğraşıyorum hem kıvrak hemde trenlerde sönuna kadar sömürüyor.Onun
sömürgeciliği yanında avrupalıların sömürgeciliği halt etmiş su ana kadarki
verileri baya güzel birazdaha süsleyeyim onu kullanacam mesele dünkü yükselişte 64000 beri alda .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri