Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Astatin (07.11.16), EMEKDAR (07.11.16), indregandi (07.11.16), kemo (07.11.16), Se_M (07.11.16)
malesef bunu hep yapıyor,..
sahte dip ve sahte tepelerden geçiliyor,..
eğer bar silerek gelirseniz bu aşırılıklardan uzak pırıl pırıl bir endex grafiği elde edersiniz ve bu graf üzerindeki indikatörleriniz ip gibi süzülür,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sayın tıfıl yazdım onu ama anlamamışsınız,..
trendçi, trader ayrımı yaptım, ve safhaları tekrar belirttim, safha safha,
cumada belirttim,...daha önce sayın ebru 90 da yazdık ki short trend sonrasında başladı, dedimki pzt ye 92575 direnç kaldı,..
95375 te trend takip eden ind değeri 14 bar geriden geliyor,..yoksa trend takip edemez,...92575 ise + 14 koyduğunda güncel değeri....bunuda trader takip ediyor,..day tarder,..
şimdi tekrar okuyun anlaşılır bu defa,
bir boru düşünün iki tarafı açık,
95375 tarafından bakınca 92575 tarafını, 92575 ten bakıncada 95375 tarafını gözrmezmisiniz,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
EMEKDAR (07.11.16), indregandi (07.11.16), kemo (07.11.16), Se_M (07.11.16), TIFIL (07.11.16)
Fıçırt gararını verecek...AZ SONNA...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
trader,...
para kazanan trader, 92575 üstüne alır bir yerden kar alır çıkar,
dönüşçü,...92575 üstüne alır, dönüşü araştırır, 92575 i stobudur
trendçi,
trend sadece shortta var ve trençi tabloya göre,...12:00 da 94925 sim dirençte
sıkıntı,
cuma aşırı basması,...shortçu cuma bunu anladığında,...veya 92575 geçildiğinde de anlaması gerekir, eğer gözü daha da aşağılardaysa cuma kar al yapıp şu sıralarda ise yönüne tekrar sat araştırıyor olması gerekir, çünkü gözü daha aşağılarda,...
bu tür kişiler devamına daha büyük düşüş puvanları bekliyor olmalılar ,...
ulan böyle başı ile sonu arası kuş uçuşu 15 dakika olan ülkeler de böyle efeleniyor ya... nasıl sinir oluyorum arkadaş ya...
Lüksemburg Dışişleri Bakanı Asselborn: Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye ekonomik yaptırım uygulaması gündeme gelebilir - DW
Deutsche Welle Türkçe internet sitesinde yayınlanan habere göre; Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn, Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye ekonomik yaptırım uygulamasının gündeme gelebileceğini ifade etti. Alman Deutschlandfunk radyosuna konuşan Asselborn, Türkiye ihracatının yarısının Avrupa ülkelerine gerçekleştiğini ve Türkiye'ye yapılan yatırımların yüzde 60'ının Avrupa Birliği'nden geldiğini kaydetti. Türkiye'de son dönemde yaşanan siyasi gelişmeler ışığında bu ekonomik verilerin Ankara'ya yönelik bir baskı aracı olabileceğini belirten Asselborn, "Belli bir noktada sonra bu baskı aracını kullanmaktan başka çaremiz kalmayacak" dedi.
BANGA mühim
EMEKDAR (07.11.16), indregandi (07.11.16), kemo (07.11.16), Se_M (07.11.16), TIFIL (07.11.16)
başgan 91975 de şort kavırmalarım bekliyordu cuma günü... gece kredi notu düşer mi korkusunu kullanmak isterler diye son bi dalış yaparlar diye bekledik ama olmadı... velakin ivit, daha büyük düşüş bekliyorum... güneydeki challenge çözülecekse bile ortalığı bir kızıştıracaklar, peşrev hesabı...banka karlarında iskonto beklentisi filan... v.s. v.s.
BANGA mühim
EMEKDAR (07.11.16), indregandi (07.11.16), kemo (07.11.16), Se_M (07.11.16)
bende usd vadeli short devam ediyor,...endex tede longum devam ediyor,....zararım arttı,...
ben biraz çıkar, sonra tekrar döner,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri