Sayfa 452/13018 İlkİlk ... 3524024424504514524534544625025529521452 ... SonSon
156216 sonuçtan 5.413 ile 5.424 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    Bursa
    Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    51
    Toplam Teşekkür
    13 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar birikimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

iyi akşamlar hepinize.

Yer
    Bursa
    Teşekkür Teşekkür 
    4
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    51
    Toplam Teşekkür
    13 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar birikimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

iyi akşamlar hepinize.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Tesekkurler sayenizde ogrendim
    26 hazirana yazdigimiz 43700 uzlasma rakami nereden geliyor ve hangi zamanda. sankoda ancak onceki uzlasmaya goruyorum ayin 27 sinde oda 26 sinin oluyor 44725.
    Konu nyse-dj tarafından (28.06.08 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Tesekkurler sayenizde ogrendim
    26 hazirana yazdigimiz 43700 uzlasma rakami nereden geliyor ve hangi zamanda. sankoda ancak onceki uzlasmaya goruyorum ayin 27 sinde oda 26 sinin oluyor 44725.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı vobbook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [B]
    Sn. Cbaykus'un sistemi 5 günlük hareketli ortalamadan oluşmaktadır bilindiği gibi.
    Gayem sayın Dostumuzu incitmek değil, ama Hareketli ortalama trend takip eden bir sistemdir,Yani trend varsa kazandırır,Trend yoksa yatay veya swing marketlerde kaybettirir.

Borsanın %80 'i yatay ve swing marketten oluştuğuna göre bu sistem kazandırmaz.

Trend olduğunda her türlü trend indikatörü gösterir.Bunun da en basiti,elbette basit hareketli ortalamadır.Bu da CBTS dir.

Yatay piyasada RSI trendde de bunu kullanırsnaız kazanç müthiş olur.

Başarılı trader önce hangi markette olduğunu bilendir.

şu an trend yapan piyasadayız,SAlıdan itibaren yatay piyasalara gireceğiz.
    Yatayda da en çok trend gösteren indiaktörler çarpılır.En yüksekten alır,en düşükten satar..

Sevgiler.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı vobbook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [B]
    Sn. Cbaykus'un sistemi 5 günlük hareketli ortalamadan oluşmaktadır bilindiği gibi.
    Gayem sayın Dostumuzu incitmek değil, ama Hareketli ortalama trend takip eden bir sistemdir,Yani trend varsa kazandırır,Trend yoksa yatay veya swing marketlerde kaybettirir.

Borsanın %80 'i yatay ve swing marketten oluştuğuna göre bu sistem kazandırmaz.

Trend olduğunda her türlü trend indikatörü gösterir.Bunun da en basiti,elbette basit hareketli ortalamadır.Bu da CBTS dir.

Yatay piyasada RSI trendde de bunu kullanırsnaız kazanç müthiş olur.

Başarılı trader önce hangi markette olduğunu bilendir.

şu an trend yapan piyasadayız,SAlıdan itibaren yatay piyasalara gireceğiz.
    Yatayda da en çok trend gösteren indiaktörler çarpılır.En yüksekten alır,en düşükten satar..

Sevgiler.
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bu yanda çıkan flash gösterim cookie atsada her seferinde görmesek, görene bir daha hoşgeldiniz demese daha iyi olmazmı acaba...

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Bu yanda çıkan flash gösterim cookie atsada her seferinde görmesek, görene bir daha hoşgeldiniz demese daha iyi olmazmı acaba...

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı azziz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok özür diliyorum.

şu grafiği göndermeyi beceremedim.

abidik gubidik çıktı.

normal ölçülerde nasıl gönderebilirimki.
    Sayın aziz,haddim olmadan indikatör şeçiminizin yanlış olduğunu belirtmek durumundayım.

Grafiginizde

MAV---Trend
    Stock-Aşırı alım
    CCI-Trend+aşırı alım
    DI+-Trend
    StsMav -Trend

var, bunların hepsi aynı guruptan bu nedenle yanlış olmuş,Farklı guruptan indikatörleri kurmalısınız.

Mesela ben olsaydım, bir tane trend gurubundan ,bir tane aşırı alım gurubundan, bir tanede sizde olmayan volume ve kanal gösteren eklerdim.

Örnek
    Mav-Trend
    Rsi-Aşırı alım
    Obv-Volume
    Bollinger-Kanal

gibi,diğerlerine gerek yok, çünkü aynı tip ,bir anlam ifade etmiyor.

Umarım bu densizliğimi bağışlarsınız.

Sevgiler...

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı azziz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok özür diliyorum.

şu grafiği göndermeyi beceremedim.

abidik gubidik çıktı.

normal ölçülerde nasıl gönderebilirimki.
    Sayın aziz,haddim olmadan indikatör şeçiminizin yanlış olduğunu belirtmek durumundayım.

Grafiginizde

MAV---Trend
    Stock-Aşırı alım
    CCI-Trend+aşırı alım
    DI+-Trend
    StsMav -Trend

var, bunların hepsi aynı guruptan bu nedenle yanlış olmuş,Farklı guruptan indikatörleri kurmalısınız.

Mesela ben olsaydım, bir tane trend gurubundan ,bir tane aşırı alım gurubundan, bir tanede sizde olmayan volume ve kanal gösteren eklerdim.

Örnek
    Mav-Trend
    Rsi-Aşırı alım
    Obv-Volume
    Bollinger-Kanal

gibi,diğerlerine gerek yok, çünkü aynı tip ,bir anlam ifade etmiyor.

Umarım bu densizliğimi bağışlarsınız.

Sevgiler...

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

metastockda "Overlay without Scale" onu merge with ile degisitirp OK yapiyorum ama yine baktigimda Overlay gozukuyor bir turlu baska birsey olmuyor. neden acaba.bilen varmi

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

metastockda "Overlay without Scale" onu merge with ile degisitirp OK yapiyorum ama yine baktigimda Overlay gozukuyor bir turlu baska birsey olmuyor. neden acaba.bilen varmi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 konuk)