...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dün
usdzar, usdrub, usdbrl, usdinr baktımda biz bayağı bir sapmışız,...
normalde bizim 17 ekime bir 10000 yukarıda girmemiz gerekiyordu,..
darbe teşebbüsü, std poors, moodys,...bunlar -10000 de olmamıza yol açtı,...
bende shortlayamıyorum o nedenle,...zaten bu üç kötüyü hep pozumda yakaldım, puvan aldım hepsine
17 ekime sp de olsaydım 2149.x-2179.x ten shortlardım ve beklerdim rahatlıkla,..sıkıntı yaşamazdım
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yani ben 17 ekimi verdim eyvallah ama pysam -10000 aşağıda
sp 17 ekime 2049.x se giderse burasıda daha aşağılar,...çünkü son günlerde koncoktür ve jeopolitikte bayağı bir bozuldu,..musul ve rakka endişeleri shortu besler hale geldi,...
ben bile endişeleniyorum artık,..bu zamana kadar tartabildim olayları ama artık sınırlarımı aşıyor olaylar,
allah vatanı milleti korusun,..
DEVİR ismini siz eski borsacılar duymuşsunuzdur söyledikleri dikkate değer mi ki ?
http://www.hisse.net/forum/showthrea...1#post13795645
abede ile çok yürüdü türkiye, çok yanlış yaptı, ve olayların gerisine düştü,....
şu halde bize fırat kalkanı ile elbab ve membiç merkezli koridora basmak yetiyor,...
ama dışardaki gerilim bir taraftan içerdeki politikayıda dizayn ediyor,...ve mehepe girişimi ile bu alevlendi,...
Astatin (02.11.16), indregandi (02.11.16), polo (02.11.16), Se_M (02.11.16), TIFIL (02.11.16)
bir de ben diğer forumlara da bakmam, alışkanlığım yok,...
sadece önemli olaylar varsa hisse nete bakarım,...linkler için,...o da bakmasamda olur,...
linkçi uşaklar çok orada,...işleri güçleri link,...
citiwan (02.11.16), indregandi (02.11.16), kemo (02.11.16), Se_M (02.11.16), TIFIL (02.11.16)
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri