2007 benzeşmesinde tahminen G tepesine gidiyor...
![]()
2007 benzeşmesinde tahminen G tepesine gidiyor...
![]()
halojen patronnss yeni zirve demişsiniz hemen uçtum burayaüvvvvvvv
patronsss bu harekat 69900 de sonlanmış olabülürmü dowda yıkıldı.. birde abi bu tepeyi nası yakalayacaz üvvvvv bakacağımız bir indik varmıı tşkk
İmf anlaşmasının imzalanmaması sebebiyle de Türkiye'ye geliyorlar. İmf anlaşmasını
TUSKON engelledi. Bu örgüt, Fetullah'ın TÜSİAD'ı dır. İmf, kamu harcamalarında kısıntı
istediğinden, kamu yatırımları da TUSKON'a verildiğinden, İmf anlaşması engellenmiş,
Türkiye'de kara paraya muhtaç hale getirilmiştir.
Mali Kural'ı da buna bağlıdır. Mali Kural konusunda da düşüncelerimi yazayım, eksik
kalmasın.
Mali Kural : %1 bütçe açığı, %5 büyüme öngörüyor.
Bunu sağlamak için neredeyse( yüzde olarak) çift haneli cari açık verip, bunu finanse
etmek gereklidir. Bu süreçte; sanayi ve tarımı ayakta tutacaksınız. İşsizliği
arttırmayacaksınız. Sorunlu kredilerin büyümesine de engel olacaksınız.
Mümkün değildir. Kemal Derviş gibi bir globalci bile, durumu gördüğünde uyarma ihtiyacı
duyuyor. Bu kurala ''mali kural'' değil, ''Fetullahçıların mali kuralı'' demek daha doğru
olacaktır.
benim için ideal görüntü şu şekilde olur.... sat okunun olduğu yerden şelaleye gireriz.. yaklaşık 70-71bin civarları..
artık bu saatten sonra yeni tepe işime gelmez...umarım öyle birşey yapmaz..... fakat bu ihtimali gözardı etmeyeceğim...
Günaydınlar;
Türk gemisine saldırmış alçaklar,bizim gazetelerde ölü sayısını 2 yazıyor ama İsrail TV'leri 10 kişi olarak açıklamış,İskendurun'da da 6 şehidimiz var,roketle saldırmışlar..Bu isin sonu hayırlı degil,tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum..Ve İsrail'i kınıyorum,tabi İsrail'in bu işi tek başına yapmayacagını küçük cocuklarda bilir,arkasındaki malum devletide...Lanet olsun bu dünyanın düzenine..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Şehitlerimize, İsrailin saldırısında ölen vatandaşlarımıza Allahtan(cc) rahmet diliyorum
Günaydın Dostlar..
iskenderun'da yaşamını yitiren şehitlerimize ve insani yardım gemisindeki müslüman şehitleri,mize Allah'tan Rahmet dilyor.. Yakınlarina baş sağlığı , sabır diliyorum..
Bu şer odaklarını ve işbirlikcilerini lanetliyorummm... (bu iki operasyonun aynı anda olmasına dikkatinizi çekmek istiyorumm...)
günaydınlar...
dileklerinize tüm kalbimle katılıyorum.... Allah Türk Milletinin yanında olsun...
bugünkü haberler çok üzücü...yorum geçmek bile içimden gelmiyor.. hayatını kaybeden şehit ve vatandaşlarımıza rahmet dilerim..
TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN..........
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...........
6 şehidimize ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
İSRAİL..................
bugün senin için milat......bozz siyaseti bilir........çook önemli sonuçları olacak.......
gemi TÜRK....yardım TÜRKİYE ..den başladı....çok uluslu....
uluslararası sularda....silahsız gemiyi vurmak.........ZORBALIK......
SOMALİLİ KORSANLARDAN FARKI YOK.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri