isterse zig zag olsun isterse 5.3.i.3 olsun her türlü EW dalgasında veya peryotta ayakta duracak SISTEM oluşturmalısınız..
SISTEM leriniz sizin kendi psikolojinizi yansıtmalıdır..Kimisi agresiftir hızlı işlemleri tercih eder, kimisi sakindir net trend oluşmadan işlem yapmaz... sizi mutlu etmeyen sistemin parazit gibi sizi yediğini düşünün..böylece o sistemden kurtulmanın yollarını ararsınız..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
532 nolu msj için bir dip not: 82,525 geçildiği anda işlemler sertleşecektir..alt destek noktamız ise stop noktası hariç 82,200 dür...fiyat :
82,200 - 82,525 den birini kırıp geçirecek..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Canlı kanlı KAR lı ne derseniz diyin şu hali ile böyle bir topik yok her halde VOBORSA da..
püf....üwww az okumadım bunları !...
SUSD VE SEURO şuan günün en yükseklerini yeşil yeşil çakıyor..hayırdır..
bugün de hiç yönsüz kalmadık..amacımız doğrultusunda pusulasız değliz..herkes - piyasa da var olmak istiyorsa- bilgi dağarcığını arttırmalıdır..
çok bir şey bildiğimi sanmıyorum bildiğim bilmek zorunda olduğum şeylerin hala olduğudur..
öğrencilik hayatım güzel geçiyor, ara tatilim güzel geçecek..
bu arada saraylı hocamın topiğine geçmesine geçicem ama orada BRS sistemi varken benim SISTEM miistem den bahsetmem zor olacak..ahengin bozulmaması gerekir kanısındayım.. eğer oraya adapte olamaz isem sessiz izleyici olacağım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri