dün ve bugün apsd azalmasının sebebi long pozların kapatılmasıdır.şimdi eldekiler kapanıyor üstüne birde short açmaya başlarlarsa bilemiyorum ne olur.2 gündür citi ve iş yatırım long kapatıyor.kasa zayıfladı long pozlar hafifledi.
dün ve bugün apsd azalmasının sebebi long pozların kapatılmasıdır.şimdi eldekiler kapanıyor üstüne birde short açmaya başlarlarsa bilemiyorum ne olur.2 gündür citi ve iş yatırım long kapatıyor.kasa zayıfladı long pozlar hafifledi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bugün neden long kapandı ?
çünkü orta vadeli sınır 110.950 - 111.175 aralığı idi .
Orası kırılınca salı akşamı , bugün herkes yani orta vadeli
iş yapanlar poz kapattı . Bir de 108.950 eski tepe aşağı geçildi .
Y E S , WE CAN !!!
1. Daire : 94.000 al geldi .
2.daire : 102.800 sat geldi .
3.daire : Meşhur 102.600 geçilirken al geldi .
4.daire : 114.000 sat geldi .
Garanti olsun diye 113.600 altı sat verildi .
112.600 ihlal edilince . 112.600 altı sat , stop 113.600 denildi .
113.600 hiç ihlal edilmedi yanılmıyorsam .
112.600 - 113.200-300 civarında biraz süründükten sonra
zaten 112.600 de yıkıldı ve en son dün öğleden sonra
can havliyle 112.600 e yaklaştı ama nefesi yetmedi
şimdi 107.200![]()
Konu gnome tarafından (25.04.14 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Y E S , WE CAN !!!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
DeutscheBank'ın isteği üzerine varantlardaki işlemler geçici olarak kapatıldı.
Böyle bir durum hasıl olmuş tam haberin kaynağını bulamadım, py sıkışınca havlu attı, daima kendileri kazanacaklar
piyasanın düşeceği belli oldu hemen kapattılarki varant gibi bi yerde malı çakmasınlar ellerine yoksa büyük düşüşü gerçekleştiremezler
varanta giren vobdaki gibi değil aldımı inatla bekliyor çıkarılan fiyattan kuratrır ve kazandırır fiyat gelene kadar yada vadesi bitene kadar, doğru yönde bi yakaladımı götürüyor yatırımcı, ihraççıda bilinen yönde kağıt çıkarmak istemez heralde, artı yukarı yöndeki varanta talep olmazsa ihraçcının zararına bakın siz he hedüşüş belli oldu amcanlar kimseye fırsat vermemek için kapattırdılar diye düşünüyorum, ama iyiki vob var bu kallavi düşüşten sonuna kadar arkaya yaslan bak keyfine yapıcam, istediği kadar kıvırtsın, oturma zamanı arkaya yaslanma zamanı derim ben, sadece beni bağlar kimseye tavsiye değildir.
![]()
kısaca bu varant işlemlerini piyasayı aşağıya çeken işyat ve deutshe biliyor, bakın bugünkü takasdan çıkan kurumlara, o zaman kendi düşürecekleri piyasayı anlayanlar anladı ya hiç py oldukları piyasayı açık tutarlarmı değilmi? enayimi yazıyor deutsche nin alnında piyasa volatil düşüş sergileyecek buda varant çıkaracak ama yatırımcı alım varantı yerine satım varantına hücum edecek, bu durumda kaybetmemenin yolu işlemlere kapattırırsın olur biter.
Buda biz gibi vobculara yönü söylüyorne güzel
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Buraya da sevgiler diyelim.
Pozisyonlar zaten belli hedeflerde. Turnede olanlar için 110.200 ler önemli arada derede olanlar için 108.400-700 ler.
Turne böyle güzel oluyor.![]()
Üslup kullanmamın detayları sanırım ortada. Ama tabi ki düzen gereği hep sonu yapan suçlu olduğundan (son dediğim hukuksal yada manevi yönden hata) yanlış yapmış olarak görünsem de böyle olmadığını düşünüyordum fakat diğer mesaj da sadece sn. gnome un teşşekkür ettiğini görünce yanlış yerde olduğumu anladım.
Kusura bakmayın huzurunuzu bozmak değil biraz da olsa renk katmaktı amacım lakin bize düşmezmiş. Daha değerli arkadaşlar ve yorumcular varken gerçekten gereksiz yere yorum belkide yorum dahi sayılmaz (sonuçta analiz yapamıyoruz ya) yazılar yazdım.
Herkesten verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diler. Bir daha da burada yazmayacağıma söz veririm.
İyi geceler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri