ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
fdjı dolar trendleri aşağı olduğundan bizi fazla etkilemiyor ama bizim trendimiz yukarı ondan mecbur tutacaktır
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gandi abimin son analizinide öne alalım ne demiş bakalım
indregandi Nickli Üyeden Alıntı![]()
saatlikler yarına satta girer,
14 bar gelene kadar,...
stplar 98300, 98400, 98500,
14 bar dolduğunda yada dolana kadar stoplar rakamsal ölçüdür,
14 bar dolduğunda 98300 geçilemesse trend başlama ihtimali vardır,..
trend başlayana kadar da yön belli değildir,...
iyi akşamlar bakalım
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
palayı tebrik etmek lazım 1 saattir nerdeyse 97.250 - 375 aralığında top çeviriyor.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
nereye verecek oda biliyor veremeyeceğini oynuyor versinde görelim bakalım
Şeyh Edebalı
abim sen zaten shorttun ki ne alaka ben trendciyim trende bakarım gandi abimin kısa uzun analizleri var orayı takip edersin.Ben pozumu 93750 den beri söylüyorum değiştirmedimki hiç buda demektirki trend takip ediyorum almış vermiş beni ilgilendirmez neticeye bakarım haticeye değil
indregandi (26.10.16), kemo (26.10.16), Se_M (26.10.16), TIFIL (26.10.16)
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
indregandi (26.10.16), kemo (26.10.16), Mares (26.10.16), Se_M (26.10.16), ŞANS (26.10.16)
sayın tıfıl ben trendciyim sadece trende bakıyorum haklı olabilirsin kardeşim beni dikkate almayın ben kendi pozumu diyiveriyorum sadece kendinize göre poz alın bende kırdıysam özür dilerim
Astatin (26.10.16), indregandi (26.10.16), kemo (26.10.16), Se_M (26.10.16), TIFIL (26.10.16)
Sayın enerji bakanı şu anda tam 11 adet ulusal kanalda canlı yayında...
Damat olacaksan ferit gibi değil berat gibi olacan...![]()
Astatin (26.10.16), indregandi (26.10.16), kemo (26.10.16), Mares (26.10.16)
günaydınlar cümleten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri