Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Rallimi?
Haftalardır olmayan ralli tutarda yarın olur diye bekliyorsunuz öölemi?
pesss, bu kadarda olmaz artık..
Yarın fıçırlar eksi olur, vob +- sıfır açılır, yatay açılış, ondan sonra düşeriz, saygılar...
Angehängte Grafik: 459679rxp.gif
![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
İki adet EW ci görüyorum aşağıda. Dj deki bugünkü hareket sayımı değiştirdi mi sizce? (Sey & Sağ)
No problem, sinir olmaz hiç, çıt çıkmıyor dedikleri için yazdım, ben haftalardır kısadayım, ralli falan göremedim, göreceğimide sanmıyorum, ama piyasa pis yatayda, punduna getirdimi fena çakarlar dikkat diyorum, yarın nasıl olsa düşer beni zarara uğratmaz ve al sat yapmama gerek bile kalmaz, saygılar..
Konu bull market tarafından (25.02.09 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
slm sensey ben Sey
benim düşünceme göre değişen bişey yok.burası DİP değil ne bizde ne DJI da ne hans pardon DAX'ta![]()
ama dibe yakınız...yakınlık kavramıda göreceli tabii.herkesin yakını kendine yakın
cümbür cemaat 5.iv yapıyoruz gibi...daha 5.v var abisi
düşüncelerim beni bağlar,al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir!
Konu TÜRKOĞLU tarafından (25.02.09 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri