sn. abka şu dönemlerde çarpılmayan sistem var mıdır sizce?...
ben biliyorum var ama benim sistemim değil....
sanırım böyle dönemlerde kısa ve orta vadeli sitemle işlem yapıp(gün sonu flat kalmak) uygun... eğer olduysa(kar yeteri kadar varsa) geceye uzun vadeli sistemler doğrultusunda girmek daha faydalı olur ki siz bunu daha önce çok kez işaret etmiştiniz....sanırım biraz risk yönetimi gibi oldu ama farklı bir şey anlatmak istedim....
bol kazançlar...........
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sn Abka,
Gerçekten sistemleri çok zorluyorlar, sistemim grafikte gösterilen son 4-5 günde yaptığı tradelerde karlı, ancak ben şahsen bu kadar kazanmakta zorlandığı zamanları çok nadir görmüşümdür. Al ve Sat sinyalleri ise psikolojik açıdan uyulması son derece güç zamanlarda gelmiş durumda. Uydun mu derseniz evet (With the help of bio-mechanical person)
Sistem sinyalleriniz ve sisteminizin güvenilirliği açısından bir kriter olabilmesi açısından sinyalleri veriyorum.
Bol Kazançlar.
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
USD-JPY burdan kısala..........koy stop uuuu 95 a.........
hayatını yaşa...........![]()
Dax 8250 dow 6500 biz 27 veya 23000 dip gibi duruyor
citi ve baf gunlerce düştü
bugun yukseliyorlar en çok hacim yapan kagıtlar
ama dji düşüyor
ne iş anlamıyorum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri