cümleten iyi akşamlar tüm forumdaş başganlara.
cümleten iyi akşamlar tüm forumdaş başganlara.
EMEKDAR (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (13.10.16), Mares (13.10.16), TIFIL (14.10.16)
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
indregandi (13.10.16), kemo (13.10.16), Mares (13.10.16)
yarın 15:30 da çok önemli veriler var,..ve cuma
rulet döner, hakkımızda hayırlısı olsun,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
abim 26000 zaten almaz, bu seferki durum memlekette olanlardan kaynaklanıyor aslında bi aldımı 13000 puan alır 10000 puan satar tabii her zaman olmaz.Şerrolar memleket ve global meseleler yüzünden oynuyor dibe kadar veriyorlar sonra alıyorlar tepeyi onaylasaydı konumu 100 alırdı ama gördüğün gibi onaylamadı dipte bekledi.Bu demektirki bu vade yada bu vade olmasada yeni vadede yeni tepe arayacaktır diye yorumluyorum çok extrem birşey olmazsa.Bazen dip yakınında kapatıp yeni vadede uzadığıda oluyor.Mesela senin dolaresi 2.93 lerden tutuyordu
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
EMEKDAR (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (13.10.16), TIFIL (14.10.16)
anladım abim ben zaten 26000 le puvanını değil, periodunu kasteddim,..26000 nide şaka yollu söyledim,..uzun period manasında,
başka türlü zıplamaz çünkü,..uzun period varsa zıplar o şekilde,..
tek bir taban üstünde zıplıyor çünkü...o tabanada sen stop koymuşsun zaten,..
dip, dip, dip diye dipten zıplama manasında yazdım,...
önemli değil bizlere yol göstersinler yeterli,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
üzerinde uzun period olduğu halde,...
tam tabanı ve tam tepeyi yada çok yakınlarını tek sinyalde algılayıp,...üstüne bu algısını koruyorsa ,..o hepsinden iyidir sonuçta,...
gerisi sabır,....
EMEKDAR (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (14.10.16), Mares (13.10.16), TIFIL (14.10.16)
EMEKDAR (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (14.10.16), TIFIL (14.10.16)
EMEKDAR (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (14.10.16), TIFIL (14.10.16)
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
indregandi (13.10.16), kemo (14.10.16), Mares (13.10.16)
Asti başgaaan,
Niredesin....yetişşş...sıkıştım...
Fıçırtı kontrol etmeye çalışıyorum...
Çevirik arazinin dışına çıkıyor BUFALO...
Şeyh Edebalı
Astatin (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (14.10.16), Mares (13.10.16)
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri