Asti,
Yetiş,,,,öküzün burun deliklerine parmaklarımı taktım döneleyip duruyoruz...
Deviremiyorum,,,,acilen ipi at ayaklarına....
Asti,
Yetiş,,,,öküzün burun deliklerine parmaklarımı taktım döneleyip duruyoruz...
Deviremiyorum,,,,acilen ipi at ayaklarına....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Gövde çok ağır,,,yere düşünce işkembesi patlayabilir...
Dikkat etmeye çalışıyorum...eziyet etmeden kesmek istiyorum...
ÜRKÜYOR TABİ HAYVAN...CAN GORKHUSU...
YAAA ALLAAAAHHHH BİSMİLLAH...
ALLAHÜ EKBER ...ALLAAHÜ EKBER ...LAAİLAHE İLLALLAHÜ VALLAHÜ EKBER..
ALLAHÜ EKBER VELİLLAHİL HAMD..
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=BwOMpry7Ikc
Arifler dükkan açmış...ne ararsan var içinde....![]()
Şeyh Edebalı
daha çokkk aşağı yukarı yapar verde görelim bakalım
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
flexy (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (13.10.16), Se_M (13.10.16)
flexy (13.10.16), indregandi (13.10.16), kemo (13.10.16), Se_M (13.10.16)
uzunda stoplatacak beni galiba alım yerinde destur derim artık
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Nostaljik Cartel olayı remix...
Şortel bir numara en büyük,
Cehennemden çıkan çılgın TÜRK,
Bomba şort şeklinde geliyor..
......
Bab bab bab şortel vurup geçer,
AMa kim bu canım iyi düşünüp seçer,
Bütün genç ayular,
Saldırmaya hazırlar,
Gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var..
------------------------------
Yalnız %2-3 civarı bir düşüş olmadığı sürece o apsd nin hangi taraf olduğundan emin olamayacağım..gıllar var yani hala
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri