py hem shorta kazansın diyor hem long 96300 sat dedi satan karda
94850 al dedi alan karda güzel bayağı.Tek yön takip eden olursa en son rakamlar bunlardan devam ediyor
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ya aslında tek yön takip etmek lazım o zaman hiç kaybetmek olmaz short yada long
..yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
HHV yi bugün görsek süper olur
aha da başganlık konusu meclise teklif olarak geliyorrmuş başgan.![]()
abi bi kahve içmeye gittim geldim..bu neyaww..95850 de günlük trade maksatlı satışlarım duruyordu..way**..... Başganlık haberi ile mi gümledi bu
BANGA mühim
tünaydınlar cümleten,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ne faşist memleket olduk arkadaş) ortalık şeften başkandan reisten geçilmiyor, alla allaaa
Gelelım piyasaya, trilyon verseler long olmam olana da karışmam..
Bunca haberi es geçen piyasalar, arabanın camına martı pisledi diye çöker, pala böyle şerefsiz, burda da globalda da...
95500 shortlar 94875 den flat, ekran ızleyemem bugun, sabah short girip çıktım şimdi geldım satıcısına aktıf verıp cıkıcam, yenıden 95000 ustu her seviyeden short sıralanmış durumda, alan hayrını görsün..
endeksler 3 vakte kadar çökecek, öyle ya da böyle.
usd 3,15 uzeri short acar 1 gun içinde kapatırım)
Yusuf muhabbeti)
asti bizi diskoya götür!!!!
daha zamanı var shortun gandi abim cumaya kadar der daha erken yukarı yapacak ordan veririm bizde 3-5 alırız İnşallah acele giden ecele gider demişler.Py böyle kıvırtıp durduğuna bakma iiidir verir yakında,bunlar yeni gelin nazı
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri