sayın were rabbit yine bilicek galiba![]()
sayın were rabbit yine bilicek galiba![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
altına gel
sayın nunu ya ozel teşekkur
bursadan kestane şekerını hakettı
evet
nedersınız altının gerı gelem potansıyelı varmı
Hiç sanmıyorum ama sanırım belki ille esas ismimi almam lazımmış galiba.Ama başka gökhanfındık alamam sanırım bu isim iyi.Ama kafam çok bozsun hiç tereddüt etmem.Muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcutmuş Atatürk öyle diyor.Ama ben bulurum yine bir yolunu yazmanın.Hem askere gitcükkk olgunlaşayım az.Orada bana çok kaptıran olur.Sabretmeyi öğreniyim.İlahi adalet var benim kaptırdıklarımın bedduaları tutacakmı bakalım.Neyse şimdilik iyi gidiyor.Hissenete de kaydolcam da yorgunum.Kaydolursam ilk gün direk ne var ne yok saydırcam.Orada affetmem asla.Kesinlikle işlemi yapar banlanır yoluma devam ederim.
![]()
bu arada astatın kulakların çınlasın ozledık
Vobda tahmin yapılamaz, çünkü hiç bir şeyin kuralı yoktur,
Adam 10.000 kontrat açınca, vay be 10.000 long oldu, çok enteresan falan diyenler var,
üstelikte garibim 10.000 kontrat açabilmek için , tüm gün 8 saat yatay da geziyor, kasdıra kasdıra veriyor.
F&SP de 10.000 kontrat vermek 10 dakikayı almaz. Kim nasıl tahtayı tutacakmış,
Bizde hataki paraları bu sığ tahtada çarptırıyoruz.
Büyük olmak istiyorsan büyük denize çıkacaksın.
havuz 1 metre biz, 100 metre boy ile dalmaya çalışıyoruz, Çakılırsın tabi...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow dönüş için 2. sinyalide verdi.
parıtelerden bellı ettı kendını çok guzel bır kapanış gelıyor
Dow 7390,67 altında kapatmadığı sürece, pazartesi düşmeye devam eder.
Bunun üzeri her kapanış artı kapanışta dahil olmak üzere, dibin daha oluşmadığını gösterir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Vobta öyle bir kurallar varki.Onu öğrenmek herkese nasip olmaz.Gece gündüz ne idüğü belirsiz saçma sapan yok rsı 50 aşağı geçti yok divergence yok şu yok bu bunlarla uğraşılırsa bu vobta batmak farz olur.Şu vobtrader varya ben bu piyasada 3 adam tanırım esaslı vobçu hexen vobtrader bir de ben.Kendimi de eklemek zorundayım hava atmaya ihtiyacım yok benim.Gerekeni rakamlar söylüyor.Ama kendimi de küçültecek değilim.Ben bu borsada az tecrübem varsa bu vobtrader batmaz.Allah yolunu açık etsin.Vobtrader hergeceye ters kalıp her gün sonu artı kapayan adamdır.Art arda 30 40 gün herkese artı kapamak nasip olmaz.Bu bana da oldu nasip.Vobta öyle kurallar varki çatır çatır işliyor.Millet onun bunun altını kazacağına azıcık destek çıkın ya.
Geçen hafta uzunduk düştü bu hafta flat kaldıkya korkudan çıkar artık.
benim tradelerim beni bağlar, düşüncelerimde beni bağlar.
çoğu insan fikir belirtirken ben belirtince kesin diye nitelendirmek yanlıştır çünkü dip oluşumları kimsenin sandığı gibi 1 günde olmaz. zararın varsa çıkarmak için fırsatta vardır.
ikinci fırsat mutlaka verilir.
vob için bir daha hiçbir şey yazmayacağım, bakın bilen yazmıyorsa, bu işi bilmeyende yazmasın. ben yine de yazmayacağım vobu.
zaten yurtdışının bizi etkilemediğini kendi dinamiklerimiz olduğu söylenilen yerden herkes yurtdışı analizcisi oldu.
ama gerçekleri gördü ky.
ama anlayamayıp 100-200-1000 puanlarda, 2000 puanlarda kaybolanlar var.
benim trade metodum bu değildir. ben büyük puana oynarım, yapamıyorum şimdilik oturamıyorum pozisyoınun üzerinde belkide burayı ve ekranı seğretmektendir.
bir süre işlerim yoğun aranızda olamayacağım, kimi kırdıysam kusura bakmasın.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri