İşte filim burda kopuyor.. DXY de her ne halt ediyolarsa bi iş çeviriyolar.. Sanırım bi tür heç yapıp bekletip sonra sert alım yapıyolar.
Ahhahh.. Benim son dönem takib ettiğim EXY 105 i kırdı.. 104.97 yarın yada bu gece dolarda iş çığrından çıkabilir..
Bizim dolar kontratlarıda doğrudan bu ikisiyle alakalı..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
soylediklerinize katılıyorum.. iş cok sıkıntılı donemecte kişinin uykususnu kacıracak seviyede.
onumuzde 2 projeksiyon var.
1. si burdan bir duzeltme gelmesi 1,48 lere kadar (altı bundan sonra hayal)
2. si yukselişin devamı 1,60 cok cok kritik yer gecilirse 1,63 keza oyle.
bu seviyelerin uzerinde baslicak yukseliş bizleri 2,xx - 3,xx seviyelerine tasır
ben 1. ihtimale cok daha fazla ihtimal veriyorum. mevcut konjoktur geregi anacak olmaz ise..
uykular kabusa donusmesi yakındır.
1. sini imkansız görüyorum..sebebine gelince..
E/D 240 dakikalıklarda Büyük bir OBO var..Yaklaşık 1.16 seviyeleri hedefli.
EXY de büyük bir OBO var.. Yaklaşık 101.00 hedefli..
E/D de Şu anda bugün saatlikte oluşan sağ omuzu hormonlu OBO tamamlanıyor.. (sabah o sağ omuzu hormonladılar.. işte böle oldu) İndikatörlere göre bu seviyelerde bi tepki gelmesi mümkün. Buralardan tepki gelmezde uzakdoğu tek tuş yaparsa 1.2030 lara kadar gider.. Ordan muhtemelen yükselen kamayla tepki gelir.. Sonrasında 240 dakkalık OBO çalışır..
EXY de 105 in kırılması paritede 1.16 ları kesin potaya soktu..
Bu yüzden 2. yi mümkün görüyorum.. Fincan kulp hedefi 2.300 ler.. ehh genelde bu formasyonun kulp boyu kadar abartmayada eğilimi göz önüne alınırsa.. maalesef 3.00 leri konuşurus..
Parite endekslerinin önünde durmaları çok zor..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Parite konusunda cok onemli yerdeyiz ana trendin %50 geri alımı,
ayrıca dudud trendinde de destekte. bundan dolayı tepki olursa 1,34 lu seviyelere kadar tepki beklentim var. olmaz ise durum zaten belli.
![]()
sa günaydın hayırlı gunler bol kazançlar dilerim.
günaydın gençler......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
japler...yanlış yaptı....
fdow....yukarda....
gün içi yüksekliğe karşı yedekler devrede....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
hayallerin gerçek olabilme olasılıkları için bir hayal.hehehe
günaydın efeler,
ulen bir an yanlış topictemiyim acep dedim parite analizlerini görünce ama yok doğru imiş ve ellerine sağlık arkadaşların. ama ne o öyle hayal falan. hayal yoktur hayalet hiç yoktur ama pela vardır bizi korkutan.hehehe
ulen dün adsl telekom kaynaklı uçtu. pasif emir koymuştum da bir kazaya uğramadım ama bugün vınn benzeri bir şey almaya karar verdim böyle zamanlar için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri