ABD dolari 1.75 i yukari kirarsa, 2.15-2.20 de soluklanir, ve de iMKB tarihi diplere yolculuk yapar.
ALTIN vuruş.. http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479
ABD dolari 1.75 i yukari kirarsa, 2.15-2.20 de soluklanir, ve de iMKB tarihi diplere yolculuk yapar.
ALTIN vuruş.. http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=29479
RALLiLER ALTIN VURUSTUR..
TEKNiGE iNANMA TEKNiKSiZ KALMA
Bikmisbroker
Tepki kokmaya başladı!
Uzunlara fdjı de destek çıkmıyor bugün, eğer dow açılışta fena eksi olursa, mesela 200 puan civarı eksi, işte o zaman dow un akşama çok kötü kapanışıda gündeme gelebilir, bunun bir korkutmamı, yoksa kara Cuma düşüşümü olduğunu açılışta anlamamız güç olur, 29500 seviyeleri aşağıya kırılırsa kesinlikle flat yada durumu kurtarabilecek kadar kısa olmakda fayda var, bu senaryo gerçekleşsin istemiyorum, saygılar...
tepki olsada çok güdük kalacak gibi....
kaldıki aşağıya balyalama olursa ayarı kaçar bunların ....
ama hala bekliyorum umutla
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kısa devam .. stoploss 15 dk al sinyali olacak .. al sinyali gelmezse uzlaşırız vade sonu arkadaşlarla ..![]()
.. keşke dünden nisan vade short açsaymışım .. şubatta 5 dk sistem takip ederdim .. iyi olurdu ..
dünden long olan arkadaşlara geçmiş olsun.... inşallah en kısa zamanda telafi edersiniz ..
Birde açılıştan bu yana eksi 200 makasda diretmelerini anlamıyorum...
tepki mepki hikaye neden hikaye?
cunku dun bile 30.850 seviyesini 3 denemede gecebildi dahaonce 2 gun 30.850 altinda kapamisti
artik suna inaniyorum 30.850 seviyesi ciddi direnc oldu
haaa diyelimki tepki verdi tekrar bu direnci deneriz
vermezse?? 29.000 de gap var ve goz kirpiyor bence stop koyup flat orayi bekleyip orada tepkiye oynamak mantikli gibi
hem bu arada dow 7000 i bulmus olur diyorum
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri