Bu arada dow fut 7400 altınıda ziyaret etti
Bu arada dow fut 7400 altınıda ziyaret etti
Çok fazla düşmez 30.400 kadar gideriz.
Konu jelibon tarafından (20.02.09 Saat 08:48 ) değiştirilmiştir.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
bazı borsalar hala dibinde değil dow dün aşağı geçti nikke dibi 7000
Çok Uzman
vixinde cılkı çıktı.
nerelere çıktı şimdi nerelerde?
neden fırlamadı bu sefer, o da bir balon bir hikaye.
sevgiler.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
GND
panik yok panik yok kadın ve çocuklar önden
don gömlek longum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Günaydın, VOB 15 dk'lık grafik.
Sayım dogru ise, 30.5-30.35 aralığına dogru bir gevşeme olmalı (sonrası ise b dalgası altına sarkılıp sarkılmayacağına ve düşüşün dalga yapısına bağlı). 31.5 üstü 15 dk'lık kapanışlar ise yükselişin devamını getirir diye düşünüyorum. (stop loss 31.5 altı kapanış olmak üzere)
Not : Piyasamız bu aralar her hareketi abartıyor. Düşüşte hedef 30.2 idi, longladım, aşağı uzattılar yükselişte 30.5'de kapattık. Yükselişte ideal hedef 31 idi ve shortladık, uzattılar halen short ile devam ediyorum.
Bol Kazançlar.
![]()
Konu sazan tarafından (20.02.09 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
vob hesabından para çekilmedikçe yenilen geplerde, kazanılan geplerde sanallıkdan başka bişey değildir. kafanızda bunu çözdüğünüz an kazanmaya başlarsınız? çünkü psikolojiniz rahatlar. unutmayın: kumarın ilk anayasa maddesi
Kazanmaya şartlanmak kaybettirir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
günaydın,
FDOW bizim kapanışa göre -150 puan civarı, FX te dolar biz kapanırken 1,68 imiş şu an 1.7038...
bakalım vadeli nasıl fiyatlayacak bunları.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri