az sonra badem olacak bir zavallı senaryo.ühhü
![]()
az sonra badem olacak bir zavallı senaryo.ühhü
![]()
BANGA mühim
günaydın kanalizasyon ahalisi
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
günaydın gençler
ayulukta ısrarcı olmayın, padişah tavsiyesi değildir.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
75725 geçemezse sıkıntı var demektir
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
günaydın arkadaşlar,
durmak yok,kazanmaya devam,hehehhe..
76.050-76.500-77.250
-----------------------------
75.275-74.825-74.050
bugün çarşamba, saat 13.00 e kadar forumdayım...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Günaydın,
![]()
En az 3 HİSSE...
beyler bayanlar son 15 dk içinde bilgisayarı kendi kendine kapanan oldumu?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri