düşüşe geçme noktasını isteyen?![]()
düşüşe geçme noktasını isteyen?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ralli ralli ralliiiiiiiilelele
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
piyasayla uğraştığımız yetmiyormuş gibi bide bu matriks in donmalarıyla uğraşıyoruz..
vay beaaa...öğlen çıkmadna önce long kavırları 66375 e yazdıydım fantazi olarak...fantazi gerçek olacak ama biz erken kapatmış olacağız..üwww
İşte apsd -2383 oldu, shortörler nasıl kapandı?, aynı zamanda longörler nasıl kapandı?
Filmin devamında yarına hızlı yukarı açılış varsaygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
700 cort 1/3...tamamen zevksel bir işlemdir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
wayyy anam wayyy......
ulaa pala ..ulaa s&p demek numero buydu haaa.....
şerefsiz pala........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Hun İmparatoru ATİLLA
fdowda bugün önemli karar...
ama çok ciddi direnci, grafikte görülen 10.692 çizgisidir.
geçerse, ağalar "devam" demiş olur...
velhasıl kelam; geceye poz risklidir...
seko'nun dediği gibi, bir kısmını riske edecek kadar iyi puan yapmayanlar, zannımca flat en iyi tercihtir. zar atmak zati bana göre değil. hepyek geliyo hep.
![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
eheh, eks olsa (şimdi o da çıkıp geliyomuş) garanti'den işlem yapan sensin dimi daha 5bin longken nasıl geceye 8binin üzerine çıkacağını bildin derdi.
![]()
pala çızıyoorr.. 65850 oldu..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri