yarin 30000'den acilip, 29000'lere dogru yol aliriz. herkese iyi aksamlar...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ya ne olmuş dj a
anlamadım yaw amerikada gökdelenlere yine saldırı mı oldu
bu nasıl iştir yaw
tam zararı çıkardık longdayız derken
dj su koyu verdi
merkez bankası beklenenin üstünde 150 puan faiz indirimi yapmış
bunlar piyasaya nasıl yansır acaba
nötür etki yapar mı bilmiyorum ama yapmazsa kötü olur onu biliyorum
tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyoruz
elimizdeki longları ne yapalım acaba ?
Allahım akşamları flat olmak ne güzel, 5 dakka ayulara gülüyom ah gördünüz diye, 10 dakka sonra boğalara
2-3 gecedir aynı şey dowda, ne ralli oluyor ne şelale.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Borsada kaybetmeden kazanamayız bu gece ters olduk ama yarın 30.000 açılması için futurun 7300 olması gerekir eldeki verilere göre açılış 30700-30800 gibi olur
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri