düşmede çık sana 17 .ikime kadar zamanın var, hiç mühim değil,...şerrolar sizi,...
ky terste olsa doğrarda doğrarsınız,...
düşmede çık sana 17 .ikime kadar zamanın var, hiç mühim değil,...şerrolar sizi,...
ky terste olsa doğrarda doğrarsınız,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Başkan, dün gece meşhur bazı yorumcular; yarın açılış sonrası dolar da long, borsa da long diyorlardı..gerçekleşen: dolar da şort borsa da şort..yorumcu arkadaşlara dabıl penetreyşın olmuş an itibariyle
BANGA mühim
bşagan 3.20-3.30 arası normal hedef var onda,..bu moodys o moodys se,...dün ölçtüm ama yazmadım,..
sadece siyasi rakamları yorumladım,..
2.9757 ve 3.0160 ı,...
bu 3.0160 üstünde endex hep öpülür,....2.9757 balkon sallanır,..sallanan balkon abedeye yaklaşırsa suriye de ve burada moodys amacına ulaşır,...
hem suriyede hem burada,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu arad gıdemli başgan:
Abi şu XAUUSD ye seksi bir gözle bi dah abaksan...ya fed faiz arttırma muhabbeti kapıdayken bile sinsi sinsi alıyorlar bunu..aylık grafa bakıyorum, uzun vade yukarı diyor.. istikrarsızlık mıdır savaş mıdır abd nin yeni para birimi -an itibariyle gomplo teorisi gördüğüm ama imkansız diyemeyeceğim- hikayesi midir..it midir çakal mıdır bi çözemedim
BANGA mühim
Ben yazacaktım sayın astatin benden erken davranmış ben bayağı kıllandım duramıyom elimdekileri de mi kaptsam acep buralardan. Short mort kalmasa mı ? Ulan pala ikilemin kralını her daim yaşatırsın KY'ya tukureyim senin çarkına kırk yılın başı kalmışız dogru pozisyonda (Kırk yılda iki kez oldu darbede de shorttum) akşama kadar kazındırmanın ne alemi var. Şerro pala
başgan,..
finalwave ye yorumlamıştık onu da pipililere bizim yorum nederece pansıman olur, fizikçilere belki
ABi ben böyle kıllandığım zamanlarda şunu yapıyorum... Hareket dominant bir yöne ise tahta ne diyorsa onu yap / bekle yürüsün gittiği yere kadar...yarı yoldan döneceğine yolun sonunda paçan çamurlansın biraz...piyasada bariz trend yoksa veya yataysa, ekstrem fiyat hareketi sonrası tahta/işlemler ne gösteriyorsa tersini yap..![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri