...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
deniz (26.09.16), flexy (26.09.16), indregandi (26.09.16), kemo (26.09.16), rüzgar (26.09.16)
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
92066.41 - 95828.49 = 3762.08
92066.41 - 93503.30-= 1436.89
94940.19, 96377.08, 97813.97
92066.41 - 92615.22 = 548.81
92066.41 - 90629.52 = 1436.89
xu030 37 lik magnum değerleri
geçmişte bayağı oluyor paylaşmıştım, bir daha virgül sonrasını gözden geçirip hazır ettim,...
üşenmeyen çizsin, üşenenler arasıra verdikçe takip etsin,...
malumunuz bunu önce vob olarak hazırlamış bayağa bir takip etmiştik, daha sonra vade değişince vob makas aldığından aktif vade grafiği değişmişti,..yakın vadeninde mahsurları olduğundan,...xu030 a dönmüştük bizde,
vobda 42 lik öçlçü, xu030 da 37 ye düşmüştü,..
iki mav önermiştik takipte,
triangle 21, 42 ve var 21, 42
xu 030 da ise biri 37, diğeri bunun yarısı olacak,...kusrat olduğundan bir yüksek veya bir düşük alınmalı,..
burada en altaki iki yelpaze önemli, diğerleri trade için o ikilinin katları şeklinde yukarıları takip ediyor,..en alt ikilide ilk çizimdeki alt ikili ile aynı,..ilk yelpazeler geride kaldığından sadece çizgileri gözükmekte,..
burada fiyatlar en alt yelpazeye vurdumu oradan ciddi tepki beklerim,...
esasen bir boydur,...92066.41 - 95828.49 = 3762.0 yani bunun tersi,...
güzellik şurada günlerce geride kalan çizgilerden takiple,...güncelde bu görselliği ölçeklerle ve değerlerle hiç oynamadan yakalayabilmek,
beni mutlu eden durum bu,..
yazdığım önerileri bir iki defa okumakta fayda var,..bazen metin üzerinde değişmelr yapıyorum, örneğin az önce var ve triangle yi yer değiştirdim,..
bunlara da aman ha dikkat,..
10 dkika önce de bi 94550-94750 çizdiydi...şimdi yine çizdi..kıllanıyorum böle hareketlerden
BANGA mühim
mesafe ölçerimizde her 37 lik bar dolduğunda,...yeni 37 lik masafeyi alıyoruz ve o saatte iki yelpaze takip etmemiz gerekir, terkedilen 37 nin iz düşümleri ile, ilaveten güncel içine koyacağımız aynı değerler,...
aynı değer çoğu zaman bir tane ve en altta olan,...düşüşler için,
ilk baştan gelen kırmız çizgi ise burada short ve long pysayı ikiye ayırıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri