Sayfa 4320/5549 İlkİlk ... 332038204220427043104318431943204321432243304370442048205320 ... SonSon
66581 sonuçtan 51.829 ile 51.840 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür
    3.668 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sabır çok acıydı başgan..4 kaldıraçla 3700 puan ters kolay değil tabi stoplamayıp üstüne bir o kadar daha şort açmak daha büyük acılara da yol açabilirdi...lkin acılık, anzer balının acısıymış...diğer yandan kazancın memleket için kötü şeyler olurken gelmesine yeminle sevinemiyorum..
    Bak şimdi başganım canımı yaktın yine,,,

Bunların ne oldukları belliydi yıllardır...bunlar emperyalizmin tetikçileri,ISICAK para bizi furuyor,memleketin içini boşaltıyor diye yıllarca yazdım ve inancımın geregini yaptım ATAMIZ gibi ve zarar yazdık,,,

Şimdi,bunlara çanak tutanlar çıkmışlar langur lungur,tarhana bulgur,estek köstek diyip duruyorlar..

EŞŞEĞİ ŞEYEDENLER OS...NA KATLANIRLAR..

Ne diyelim,iblisle yatağa girenler ne halt ettiklerini şimdi anlıyorlardır...

vobjektif seans odasında demiştimki;"bir gün Allahım beni neden dağda çoban yaratmadın diyeceksin" demiştim,işbirlikçilere...sende "HA'AAH ONE DEMİŞTİN" bunu aslında vobjektifseans odasında yazacaktım..olay mahalli orasıydı bu günleri görüyor ve bekliyordum...

Şimdi yenilen hurmalar bir yerleri tırmalamaya başladı,kaçarı yok...

Buna destek verenlerde sonucuna katlanacaklar...

"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK işte bütün mesele burada...

Daha ne diyeyim...başka bir şey demiyeyim iyisimi...
    ataturkungencligehitabesi.com
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
    Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

2. 5 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Astatin (24.09.16), deniz (25.09.16), flexy (25.09.16), indregandi (24.09.16), kemo (24.09.16)

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak şimdi başganım canımı yaktın yine,,,

Bunların ne oldukları belliydi yıllardır...bunlar emperyalizmin tetikçileri,ISICAK para bizi furuyor,memleketin içini boşaltıyor diye yıllarca yazdım ve inancımın geregini yaptım ATAMIZ gibi ve zarar yazdık,,,

Şimdi,bunlara çanak tutanlar çıkmışlar langur lungur,tarhana bulgur,estek köstek diyip duruyorlar..

EŞŞEĞİ ŞEYEDENLER OS...NA KATLANIRLAR..

Ne diyelim,iblisle yatağa girenler ne halt ettiklerini şimdi anlıyorlardır...

vobjektif seans odasında demiştimki;"bir gün Allahım beni neden dağda çoban yaratmadın diyeceksin" demiştim,işbirlikçilere...sende "HA'AAH ONE DEMİŞTİN" bunu aslında vobjektifseans odasında yazacaktım..olay mahalli orasıydı bu günleri görüyor ve bekliyordum...

Şimdi yenilen hurmalar bir yerleri tırmalamaya başladı,kaçarı yok...

Buna destek verenlerde sonucuna katlanacaklar...

"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK işte bütün mesele burada...

Daha ne diyeyim...başka bir şey demiyeyim iyisimi...
    şu mesajlar nerde yaw..bi alıntılısan..ne demişik niye demişik..takdir edersin ki hatırlamıyorum.
    BANGA mühim

4. 5 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

deniz (25.09.16), EMEKDAR (24.09.16), flexy (25.09.16), indregandi (24.09.16), kemo (24.09.16)

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu mesajlar nerde yaw..bi alıntılısan..ne demişik niye demişik..takdir edersin ki hatırlamıyorum.
    Çok aradım bulamadım maalesef,hemide şimdi değil,daha öncelerde aradım bulamadım...

Yok yanlış anlama sakin,bir nevi onaylamıştın..anlatımın akışına göre...
    "Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Şeyh Edebalı

"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu

Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.

6. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

deniz (25.09.16), flexy (25.09.16), indregandi (24.09.16), kemo (24.09.16)

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı polo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Belki de hafta sonu vukuat var o yüzden tutuyor hocam
    sayın polo tebrikler

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

deniz (25.09.16), EMEKDAR (24.09.16), flexy (25.09.16), kemo (24.09.16)

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    96200, 96400, ayıdan çıkış

97350, boğaya geçiş

99025,...boğa
    99025 geçilip boğaya çıkamadı,...moodys bindirdi,...

zamanda yatayın 3 haftası olan geçiş haftasındaydık,...geçiş haftası shorta veya longa geçecekti,..bu durumda 99025 boğa geçilemeyerek moodys kararının da gelmesi ile shorta geçti, bizim öngörümüz sp ye göre 3 hafta daha longtu, ancak burada not sp ye verilmedi, moodys tr yi sağa çekti, ehliyet ruhsat dedi,..

neticede zamanın dolmasına bizde 2 hafta kala (biz 1 hafta eksiktik sp den), sp de 3 hafta kala bu durum gerçekleşti,..

ilginç olan şu, moodys in son tarihi 16 ekimde doluyormuş,...biz 17 ekimi duyurdukki bunun pozu 14 ekimde alınıyor en erken,...

yani normalde moodys son tarihi beklese bir tarihsel uyuşma fevkalade vardı,...

demekki BM sonrası bidon devrilme durumu var,...üstelik moodys in çarşamba okşayıp cuma ehliyet ruhsat demesi bidon işinde büyük olasılık,...

bu işleri abedede ikici başkanların yaptıklarını öteden beri biliyoruz,...

chaney en son k.ırağa yapılan 15 gün planlı harekatı 1 haftada bitirtmek istemişti,...bitti de,...

neticede abedenin fuuuuuuuuuuuullllllllllll karşısındayız,....

cephemiz belli olmaya başlıyor,...yetrki burada akape işini düzgün yapsın, darbe fırsatçısı olmasın, asad karşıtı tutumdan vazgeçsin, atatürkü kucaklasın, v.s,..yeni anayasa işini bıraksın,...başakanlık işini bıraksın,..Türk Milleti ile barışsın,..

bunlar tabi cami duvarına işemek,..biz talep edelimde kendileri bilirler,....

cephe varsa bunlar olmadan da Türk Milletini bir arada tutabilirler,...abede eğer düşmansa akan seller durur,..

kimse ile işimiz olmaz, at bineriz, kılıç kuşanırız,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

10. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

normalde benim zamana göre long olmam gerekirdi ama,...

98250, 98450, 98675 yerelerinden shortum,...bunlara 17 ekime hazırlık shortu demiştim,..sp analizi ile gidiyorduk,...

moodys sağa çekmesi zaman analizini her ne kadar pazartesi sonuçlarını görmk lazım desemde büyük ihtimal etkiler,...

kara alacağım kesin ama 1, 2, 3 hafata sonra olsa idi yani zamanı tutsa idi çok daha güzel olurdu, yakışıklı olurdu,..

sanırım bidenle bidon devrildi,..çünkü burası oraya zehir zemberek gitti,..orada 24:00 a beş kala bidonu devirdi

12. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

normalde benim zamana göre long olmam gerekirdi ama,...

98250, 98450, 98675 yerelerinden shortum,...bunlara 17 ekime hazırlık shortu demiştim,..sp analizi ile gidiyorduk,...

moodys sağa çekmesi zaman analizini her ne kadar pazartesi sonuçlarını görmk lazım desemde büyük ihtimal etkiler,...

kara alacağım kesin ama 1, 2, 3 hafata sonra olsa idi yani zamanı tutsa idi çok daha güzel olurdu, yakışıklı olurdu,..

sanırım bidenle bidon devrildi,..çünkü burası oraya zehir zemberek gitti,..orada 24:00 a beş kala bidonu devirdi
    indi başgan sevindim sizin adınıza da...

Zaman analizinize göre işler devam etseyde asti başganla ben yanardık...

Allah büyük,bizi seviyor demekki...

Ama almaya başladıklarında dedim; indi başganın zaman analizi doğrumu acep diye ne yalan söyleyim GORKHDUM...

AMA BÖYÜK RESİMDENDE VAZ CAYAMADIM....

Şeyh Edebalı

14. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

emekdar başgan,

çıbanın ucunu yukarı verse idik, sonra çıbanı sıkıp patlatsaydık daha iyi olurdu, 102 ler olur, daha yukarıları olur, zamna göre daha iyi olurdu,...

şimdi önümüzdeki süreçte zamnda tavan yükselecek,...usd bazlı garaf zaten aşağıda,..

biz bu moodysle bu yükselen tavana düşen fiyatlarla ters kalacağız,...bu düşüşleri zora sokar,...

ama yükseliş olupta düşşse idik, yükselen tavan iyi aşağı basardı,...

bunlar ayrıntılar,...

2 hafta sonra bizde tavan yükselmye başlayacak,....moodys demekki 2 hafta en az aşağı py yapacak,...sadece aşağı diyorum şellale demiyorum,...buna dikkat,...

over sayarsam ve eklersem bu süre 6, 7 hafta,...

en çok 6, 7 haftayı bitirdiğimizde yavaş yavaş tavan zirveye doğru yükselecek, 6, 7 haftadan sonra, 10, 11 hafta da bu yükseliş nihayetlenecek,...

öyleyse en az 2, en çok 6 haftada düşen fiyatlara yükselen tavan başlayacak,..

bu yukarı mıknatıslanma yapar,...

yani fiyatları aşağıdan yukarı çeker,...

ve bütün bunlar, şu aşamada suriye işi ile ilintili ve bağıntılı,...

16. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

biz hep sp den gidiyorduk ama moodys le tr nihayet sağa çekildi ve bizim analizlerimiz rahatlattı,..

neden sp den gidiyorduk,

çünkü tr de not inecek inmiyordu,...darbeye teşebbüs oluyor borsa geri tepiyordu,..shortlayanlarımız bir türlü bu shortlarını tutamıyor kar alamıyorlardı,..

dolaysı ile bizde analizlerimizde en emin olabileceğimiz piysaya ana kasaya yöneldik ve onu 17 ekime kovalamaya başlamıştık,...

şimdi sp zamna analizlerine gerek kalmadı,...ama yine oradaki emeğimizi hem rakamda hem zamnda araka plan kovalayacağız,..

18. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

öte yandan,

moodys den yola çıkarak,...

usd yükselen diplerini bir kez daha korudu,..

günlük 14 std 2.9547 seviyemiz inanılmaz başarı sağladı,...saatlik tepe dip başarı sağladı,..ov 88 saatlik başarı sağladı,..

derken piysayı bize çok iyi okuttular ve anlattılar,...

20. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    15.676
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.563
    Toplam Teşekkür

öte yandan,

moodys den yola çıkarak,...

usd yükselen diplerini bir kez daha korudu,..

günlük 14 std 2.9547 seviyemiz inanılmaz başarı sağladı,...saatlik tepe dip başarı sağladı,..ov 88 saatlik başarı sağladı,..

derken piysayı bize çok iyi okuttular ve anlattılar,...
    Başganım,

Şimdi fitch var sırada,bunu da analize katarsak nasıl bir yol çıkar önümüze..

Şeyh Edebalı

22. 4 Kullanıcı EMEKDAR tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı EMEKDAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başganım,

Şimdi fitch var sırada,bunu da analize katarsak nasıl bir yol çıkar önümüze..
    fitch trash olur,..

std poors etkisini zaten biliyoruz, üstelik darbe teşebbüsü sonrasına bindirmeli gelmişti td poors, şimdi moodys de göreceğiz,..zaman analizini yaptık, fitche de yiyecek mıçacak bir şey kalmıyor bence,.......

emekdar başgan suriye netleşmeye başladı,....asıl konu bu,...

tsk ile birlikte akape kendisinden asla beklemediğim bir performans gösteriyor suriyede,...buna rağmen fırat kalkanı şu anda operasyonel olarak geçen haritada verdim kritiklere göre istenilen başarıda değil,..ben bir de bunun çok kısa olması gerektiğini söylemiştim, uzamaya başladı hoş değil,...

direk mümbüçe vuracaktık, yıldırım gibi,...koklayarak gidiliyor,..

ama fırat kalkanı en azından hataya ve iskenderuna yönelik tehditi pkk ve abede ye karşı şimdilik savuşturdu,...

haritada işaretlediğim kritiklerde,.....

halepin orada bir kritik var 1,..orada ki afrin uzantısını hemen derhal kapatmalı ve etrafını çevirmeliyiz,..yani halep etrafını suriye asad ile birlikte halepin doğusundan çevirmeliyiz, işide bakan yüzde asla afrin kalıntısı kalmamalı,....

el bab mutlaka alınmalı 2,..

ve operasyonun ana amacı mümbüçten pkk pyd fıratın doğusuna mutlaka kovulmalı 3,...

şimdi belliki biden erdoğana pyd ypg konusunda ısrar etti, koridoru istedi, o da olmaz dedi ve moodys geldi peşi sıra,..

şimdi bu olasılıkta böyleyse derhal haritada gösterdiğim yerler öncelik afrinin olduğu kısım ilk, el bab sonra, mümbüç ondan sonra kademe kademe gitmeli,..ve moodys karşı net tavır alınmalı,...

ve artık asad la görüşmeler ufak ufak duyrulmalı,..

çünkü abede tavrını ve ağırlığını artık pyd-ypg ve pkk dan yana kesin olarak koymuş durumda,...

moodys bu tavır nedeni ile devreye girdi,..bu bes belli,...

abede ile asla rakka ve musul harekatlarına girilmemeli,...tersine barzani ile ilişkiler askıya alınıp merkezi ırak hükümeti ile işbirliğine gidilmeli, merkezi ırak hükümeti ulusal birlikteliğini sağlama konusunda teşvik edilemeli...

bu birliktelikler nihayetinde tr, suriye, iran, ırak ve rusya olarak devam etmeli,...

yani bu iş suriye işi,..moodys işi suriye işi,...

türkiye net tavrını koymalı,...

24. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri