dolayısı ile şu an
17 ekim 2049.x-2079.x in iz düşümleri
şimdilerde 2149.x-2179.x,..
hiç şüphesiz,....
2049.x-2149.x arası -10000 yamşaklara yapar,..
analizlerimiz ttar ve 17 ekim 7 haftalık süreç çalışırsa,..
dolayısı ile şu an
17 ekim 2049.x-2079.x in iz düşümleri
şimdilerde 2149.x-2179.x,..
hiç şüphesiz,....
2049.x-2149.x arası -10000 yamşaklara yapar,..
analizlerimiz ttar ve 17 ekim 7 haftalık süreç çalışırsa,..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
şundan bu kadar tutmasını istiyorum,..
bu kerry varya son zamanlarda suriye de huzursuzlanmaya başladı, CFR nin işlerini kıvıramadı,...
ondan bu düşüş onlara güzel oturacaktır,..
Konu indregandi tarafından (23.09.16 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: C
dostlar alışverişte gözüksün düşüşü gibi geldi bugünkü hareket,hacim de fena değil.Sanki sanki mc nedeniyle kapanan pozlara da long yapmışlar havası okudum sabahtan beri..eğer u100 80 üzeri kapasaydı reklam için iyi olurdu belli ki reklamlar için biraz daha poz istiyor
Moodys notumızu indirdi.
Haşırt diye geldi..İndregandi başgan, gösterge 10 numara bu arada.
Astatin (24.09.16), deniz (25.09.16), EMEKDAR (24.09.16), indregandi (24.09.16), kemo (24.09.16)
vay şerefsiz mudis vay...haftaiçi kredi notu için 1 ay değerlendireceğiz de, darbeden sonra oluşmuş riskler dağıldı de... vatndaşın dolarını ucuzdan al hisseleri kitle...iki gün sonra kredi notunu düşürdük de... vay ** çocukları vay, vay o. çocukları vay...
lan bu arada ben ne zaman cuma gecesi şort girsem memleketin başına bir badire geliyor..
BANGA mühim
Sevgili başkanım,
SHORT olmanıza sevindim,,,
SABIR ACI,MEYVASI DATLU OLURMUŞ...
Şimdiii,,,grafik herşeyi verdi...aradakileri es geçtim...
BÖYÜK RESME BAKTIM...size de tavsiye etmiştim,NAÇİZANE...
Long da kalanlara Allah bir fırsat versinde üzülmesinler inşallah..
SEVGİLERİMLE...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Astatin (24.09.16), deniz (25.09.16), flexy (25.09.16), indregandi (24.09.16), kemo (24.09.16)
sabır çok acıydı başgan..4 kaldıraçla 3700 puan ters kolay değil tabistoplamayıp üstüne bir o kadar daha şort açmak daha büyük acılara da yol açabilirdi...lkin acılık, anzer balının acısıymış...diğer yandan kazancın memleket için kötü şeyler olurken gelmesine yeminle sevinemiyorum..
BANGA mühim
deniz (25.09.16), EMEKDAR (24.09.16), flexy (25.09.16), indregandi (24.09.16), kemo (24.09.16)
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri