tünaydınlar
tünaydınlar
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
SAVUNMA BAKANI IŞIK: EL BAB'A GİDİLİRSE ÖSO İLE GİDİLECEK - NTV
SAVUNMA BAKANI IŞIK: EL BAB'A GİDİLMESİ GEREKİYORSA GİDİLECEK - NTV
bu saatte soru sorma bir yerlerden müsade bekler gibi cümleler kurma kara deniz hava 3 ordu komutanın stratejik derinliğine yakışmaz,...
Türkiye kararlı olduğunu düşmana gösterdiği gibi dosta da eğer bunlar dostsa, dostlukları kalmışsa göstermelidir,...bu saatte dost düşman farketmez,...Fırat Kalkanı hedefine ulaşmak durumundadır,...
aksi bu harekat söylendiği gibi suriyenin bütünlüğüne değil tam tersine bölünmesine hizmet eder,..
kandırıldım deme, özür dileme gibi seçenekler asla yoktur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
MOODY'S: TÜRKİYE'NİN NOT GÖZDEN GEÇİRMESİNİN GELECEK AY TAMAMLANMASI BEKLENİYOR
MOODY'S: DARBE GİRİŞİMİNİN TÜRKİYE EKONOMİSİ ÜZERİNDEKİ ŞOKU ÖNEMLİ ÖLÇÜDE DAĞILDI
MOODY'S: BUNA RAĞMEN BAZI UZUN VADELİ SORUNLAR HALA VAR
e iyi bari..1 ay için gündemimizden çıktı he..yalnız vobcinin daha olumlu tepki vermesini beklerdim.... ya akşam fed kayacak, yada zayıf süsü verip mal topluyorlar..hep %50/50 **..hehe
BANGA mühim
aticik (21.09.16), indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (21.09.16)
yeşil indikatör 0 üstünde olunca longa giriş kesinleşçek galiba?
Astatin (21.09.16), indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16), rüzgar (21.09.16)
ben endex tarafta poz almayacam,
usd vadelide zaten short yönde pozdayım,...eğerki usd vadelide terse kalırsam ucuzlayan endex bu manada işime gelecektir ve kısmen zararlarımı çıkartma şansı verecektir,..
yani bir taraf çalışacak diğer taraf hazır bekleyecek,..ikisine birden poz alır saldırırsam adamı kapı önüne koyabilirler
gorkuyorum indi başgan..bu kadar gorkmanın ertesinde ya dehşet zarar ya dehşet kar gelmiştir...üwwww..zemin her türlü oyuna müsait..misal fed faiz arttırmadım dedi, aralığada belki dedi aldı yukarı 2000 bastı aşşa 3000..olur mu olur... gorkuyorum...fed faiz arttırmadı ama aralık için güçlü sinyal verdi...bastı 2000 aldı 3000.. olur mu olur...gorkuyorum..gor ku yo rum... gorku yorumu oldu tüm mesaj ama idare edin..gorkuyorum çünkü
BANGA mühim
indregandi (21.09.16), kemo (21.09.16)
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri