grafı heç begenemeyorum.. benim psikolojiye ters graf .... ters olduu için graf gönderme taraftarı deelim....
kesin garanti potans gördüğümde graf gönderiyorum biliyonuz![]()
grafı heç begenemeyorum.. benim psikolojiye ters graf .... ters olduu için graf gönderme taraftarı deelim....
kesin garanti potans gördüğümde graf gönderiyorum biliyonuz![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
guzum harman mı oluyon ne ediyon sesin çıkmiy...?
![]()
çok kene var deyyo ağam,......dxy de gıpraştı,.....geriye haber baskısı kaldı, alış baskısımı, haber baskısımı, şimdi soru bu,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
300 den cort...ortalama 68650...
200-300 puandan bişiy olmass kapanışı görelim bakalım iş yatırımın oyunu var başkada bişiy değil...........
bune lem her yer geberiyi sankim fezaya cıkacaz...hasstır deyus....
h.ort. lar yukarı kesiyor siz şortluyorsunuz ...
kalkmışın önüne geçmeyin benden söylemesi.......
.
mokunda boncukmu buldunuz lem bu borsanın ....bak geberen yerler var..ucuz oradan alsanıza deyyuslar....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yalnız bu alış baskısı deyil alenen haber baskısı, sürüyü şartladılar bu hoşuma gitmiyor, haber gecikirse bir keneleri silkeler diyom ağam, bunu da bilemeyiz ne zaman açıklarlar, bizim otarite zevk alır böyle zamanlarda,
spx hiç hoşuma gitmiyor, pis kokular gelyor burnuma,
cümleten iyi akşamlar, çıkmam lazım.......
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri