95875 altı gelirse 95500 merkezli bir realize olanaklı
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ABi bence yılanın başını ezme ihtimalini geçelim..Bu baya bi yetişkin olmuş..Ezme işi beni aşar..Onun yerine yılan değil bumerang olma ihtimalini düşünelim..pozitif olalım..karma...karamama..artık ne var ise bahtta...pardon başganlar, geyik işgali altındaki Caprica gibi oldu .....ben de gorkuyorum bu arada
BANGA mühim
bu gün abede işçi bayramı nedeni ile tatil,...sp nin olmadığı bir ortamda pala genelde abdurrahman çelebi,...buuuuuu 1 iiirrrr
2 iiiii yarın 10:00 merkezli no 2 trnd salınımı daha mantıklı,..yani trende oturmak için bir salınım gerekiyor,
o bölüm bir realize yapar, ama ne kadar yapar, nereden yapar (bu gün çizdiğim mor yelpazeler) yarın bakılmalı
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ben shorta bir 200 puvan alabildim ve hemen flat ettim, tekrar flat izliyorum,
96700 ve 725 emirlerim ikg devam etmekte
RUSYA/PUTİN : SUUDİ ARABİSTAN İLE YAKIN İLİŞKİLERİMİZ VAR
putişin de herkesle yakın ilgisi var ve alayı abede müttefiki,...
suudi kaya gazı maliyet sınırına kadar petrol ayarlayablir, bu putinide mutlu eder,...
yakın ilişki en fazla budur birde iranın rusya tarafından kontrolü yine suudinin işine gelir,...öte yndan bu ikisi tr ve suudi suriyede müttefikler, putin bunları şam müttefiki yapabilirse abede
vietnam sonrası ikinci bir tarihi yenilgiyi tatmış olur,....
zor tabi
Emekdar abim..o göğe yükselen sesler bizim fıs fıs sesleri miabi şunu diyebilirim; bugün 95750 altı kapatırsa, ceza sahasının 1 cm önünden frikik kazandık demektir...yok randırırsa, hakem ipnur çıktı karşı takıma penaltı çaldı demektir..üwww
BANGA mühim
350 ve 450 görüldü, 450 geçilirse mor yelpazeler sırada,
ylpz değerleri,
96675, 775, 875 olarak,
bende 800 ve 825 ten no2 trend salınımı için ikg short bekliyorm
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri