Veriler kötü galiba
Veriler kötü galiba
cok kotu idi ama hic tepki vermediler ne olumlu ne olumsuz bu gidecek yerleri olmadigini gosteriyormu acaba ne dersiniz.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ben bi mermi daha sıktım ayulara.furdim mu furdim mu?
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
30300 den sonra 30600 ilk hedef
Konu furkan tarafından (18.02.09 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.
veriler çok kötü,
gerçi ben çok kötü veri ardından hızlı yukarı bekliyordum ya bunada şükür basmıyorlar en azından...
celp çetin geçiyor dedim. kılıç kalkanla göğüs göğse mücadele var.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
foreks veri yayını durdu galiba yine..
Dünyada görmek istediğin değişim, sen ol..michael scofield
Evet, inadına alıyolar, bu akşama dow un artı olacağı görüşümü destekliyor.. saygılar...
Haydi şimdi arttıkça tepki bu diyenlerden geçilmeyecek burası.Güzelce götürecekler.
sahi,
bugün ayın kaçıydı?
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri