seLçuklu abi çok rica etsem üçgen mi yapiyoruk bi göz ucuyla baksanız üwww anlamiyim ben ühühühühü runing mibide abi 85500 den düşüşü sayarmısın ühühüh
üwww çok şey istiyorum ühühühühühü
seLçuklu abi çok rica etsem üçgen mi yapiyoruk bi göz ucuyla baksanız üwww anlamiyim ben ühühühühü runing mibide abi 85500 den düşüşü sayarmısın ühühüh
üwww çok şey istiyorum ühühühühühü
Şövalpat,
Üzerinde konuştuğumuz konu subjektif bir konu değil.. Takas konusunda iki yargım var.
1) X, 2x örneği ile açıkladığım üzere, takas bilgisinin, büyük portfoylerin ne yaptığı ile ilgili güvenilir bilgi veremeyeceği,
2) Verse de, kısa vadeli al-sat yapan adam için hiç bir faydası ve anlamı olamayacağı (konu ile ilgili ilk uzun mesajımda da somut olarak açıkladığım üzere, paraso bol olanın, kaldıraçı kullanan parası az olan karşısında her zaman kısa vadede güçlü olacağı, takasının görünmesinin de bu gerçeği değiştirmeyeceği).
Bu vesile ile; takas izleyerek kazanan arkadaşlarımızn olduğunun söylenmesi benim için bir argüman değil. Şansına EFG yi izlemeye başlamıştır ve EFG hakikaten hep göstere göstere yapmıştır vadeler boyunca longlarını. Ama öyle yaptığı şimdi görüyoruz. İşlemlerimizi yaparken o pozisyonların gerçek pozlarmı olduğunu bilme şansımız yok. Kaldı ki takas izleyerek yada izlediğini sanarak kaybedenler de var sonuçta.
Dediğim gibi sistem-histem kıyaslaması gibi yer yer gri noktaları olan bir konudan bahsetmiyoruz. Takas izleyerek sistematik olarak para kazanılacağını sanmıyorum demiyorum, kazanmayı sağlayacak böyle bir yöntem yoktur olamaz diyorum.
Nedeni de basit, portfoylerin sahipleri aracı kurumlar değil, paranın sahipleri kişiler ve yayınlanan şey de paranın sahiplerinin takası değil. Aracı kurumların takası.
Not: Bunlr VOB için geçerli..Spotta farklı durumlar var..
BANGA mühim
bu forexi kim icat etti hüühühüh
![]()
stratejist abi beyle oluyomu acaba ?![]()
evet efg hep göstere göstere alımlarını yaptı çünkü göstermemesine imkan yoktu çünkü piyasanın balinasıdır eninde sonunda hareketi görülüyordu..
ama sadece sanko ve işyatırıma bakarak ta kazananlar hatta yataylarda marbaşın peşine takılıp ta kazanan çok insan vardı. bunlar şimdi ne yapacaklar? hem teknik, hem sistem, hem de takasa bakanlar ne yapacaklar?
piyasa dinamiklerine dokunulmasına oldum olası karşı çıkarım
doğada mavi yengeçler caretta yavrularıyla beslenir, büyük carettalar da mavi yengeçlerle...
noktasal küsküselüwwwwwwwww mutluyum mutlusun mutlu mutluyuz mutlusunuz mutlular
![]()
yimirta gapıya kelebekler ata formasyonu![]()
hehehehehehhe..
Az önce SEPECA dan iş teklifi aldım memü..ehuehuhe..Basın sözcülüğü teklifi... 10000 lira maaş, artı pensilvanya ya yılda 365 gidiş dönüş uçak bileti teklif ettiler...kabul etmedim..ehühhüüheheh
BANGA mühim
500 de tepki bittimi nedir üww
çok sağol seLçuklu abi üwwww
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri