Sayfa 4226/13018 İlkİlk ... 322637264126417642164224422542264227422842364276432647265226 ... SonSon
156216 sonuçtan 50.701 ile 50.712 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı marakes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spot dolar la vadeli dolar arasındaki fark şubat başında daha yüksekti..bu farkın kapanmasının tek nedeni vade sonuna yaklaşıyor olmamız mı?
    Evet vade sonunda VOB fiyatı ile spot fiyatı eşit olacaktır. O zmana kadar ise vade sonuna akdarki fazi gelrii farkı kadar artıda olur VOB fiyatı.
    Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

2. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Borsacıözgür, furkan, clark, parderi, oguzhan, abka, bikmisbroker, MMO, bull market, SEREN I, tuareg, jelibon, marakes, truva, cırcır
    MBM, GÖKHANFINDIK , catedral, selçuklu, nunu, Vob Trader, juliano, thracian, QUEEN, jerfin,
    cnc, Astatin, sentinus, doruk, bien, Traderx, SEYYAH
    AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
    Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.

Teşekkür Teşekkür 
    8.938
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    83.393
    Toplam Teşekkür
    14.315 Yazısı Teşekkür aldı

Adamlar fena vermiş

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Red face

Alıntı Larossıan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamlar fena vermiş
    Fena almasını da bilir kendileri.

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

arkadaşlar,

bu topic yeri değil ama soracak yer bulamadım.ya pc de 1-2 parça değiştirmek istiyorum.çok mega süper falan olmasına gerek yok.bana yardımcı olabilir misiniz?bu konuda anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.3 yıl önce almıştım PC yi.marka değil toplama.

işlemcim P.4 3.0 ghz bu sanırım bir süre daha idare eder değil mi? core duo lar core quad lar falan çıkmış.bunu değiştirmesem olur mu?

DVD writer mı almak lazım reader mı? şu an kasada CD-ROM dedikleri zımbırtı takılı.writer mı reader mı onu da bilmiyorum.değiştirmek istiyorum bunu.

RAM olarak ne almak lazım?hali hazırda 512 RAM var.bu sanırım çok hafif kalıyor artık değil mi? DDR 2 si var DDR 3 ü var. 1 GB mı almak lazım 2 GB mı?

gittigidiyor dan alabilir miyim bunları? sıfır ürünlerde satılıyor orada.daha önce orada çok alışveriş yaptım ama PC işi olunca bir fikir alayım istedim.

bana biraz marka-model v.s. konusunda yardımcı olursanız sevinirim.hiç bilgim yok PC donanımı konusunda.

dilerseniz özel mesaj yoluyla yazın topic dağılmasın.

şimdiden teşekkürler.
    Konu TÜRKOĞLU tarafından (17.02.09 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,

bu topic yeri değil ama soracak yer bulamadım.ya pc de 1-2 parça değiştirmek istiyorum.çok mega süper falan olmasına gerek yok.bana yardımcı olabilir misiniz?bu konuda anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.3 yıl önce almıştım PC yi.marka değil toplama.

işlemcim P.4 3.0 ghz bu sanırım bir süre daha idare eder değil mi? core duo lar core quad lar falan çıkmış.bunu değiştirmesem olur mu?

DVD writer mı almak lazım reader mı? şu an kasada CD-ROM dedikleri zımbırtı takılı.writer mı reader mı onu da bilmiyorum.değiştirmek istiyorum bunu.

RAM olarak ne almak lazım?hali hazırda 512 RAM var.bu sanırım çok hafif kalıyor artık değil mi? DDR 2 si var DDR 3 ü var. 1 GB mı almak lazım 2 GB mı?

gittigidiyor dan alabilir miyim bunları? sıfır ürünlerde satılıyor orada.daha önce orada çok alışveriş yaptım ama PC işi olunca bir fikir alayım istedim.

bana biraz marka-model v.s. konusunda yardımcı olursanız sevinirim.hiç bilgim yok PC donanımı konusunda.

şimdiden teşekkürler.
    İşlemciyi değiştirmesen de olur. Bir yıl daha idare eder.

DVD Reader pek bulunmuyor artık DVD Writer alacaksın. Hem okuyor hem yazıyor. ASUS marka tercih edilebilir.

RAM 2 GB alsan da olur 2 adet 1 GB alsan da olur ama anakartının DDR2 ve DDR3 destekleyip desteklemediğini bilmen lazım. İşlemcine bakılırsa senin ramler DDR2.

Gittigidiyor işi hem iyi hem kötü. İyi çünkü ucuza kapatma ihtimalin var ama ucuza kapatacağın rünü ya takip etmiyor olacakalr ya da sorunlu çıkma ihtimali yüksek. Kötü çünkü bu aralar piyasa fiyatının üzerinde satışlar oluyor. Alacağın ürünlerin kargo masrafı da sana binecektir dikkat et.

Fiyat Arama Motorlarını kullanarak hangi ürünün hangi sitede en ucuza satıldığını bulabilirsin.

Fakat para durumu nasıl bilmiyorum ama istersen sıfır yeni bir kasa alıp elindeki kasayı satışa çıakrabilirsin. Böylece boşa çıkan parçalar da atıl kalmaz. Ya da parçaları GGde satabilirsin.

8. The Following User Says Thank You to VOBiX For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Borsacıözgür, furkan, clark, parderi, oguzhan, abka, bikmisbroker, MMO, bull market, SEREN I, tuareg, jelibon, marakes, truva, cırcır
    MBM, GÖKHANFINDIK , catedral, selçuklu, nunu, Vob Trader, juliano, thracian, QUEEN,
    cnc, Astatin, sentinus, doruk, bien, Traderx, SEYYAH, jerfin
    ben flatım sadece dolarda pozum var.. kısaya yazmışsınız beni el alışkanlığı tabi.. düzelttim

10. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SEYYAH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,

şimdiden teşekkürler.
    nerde oturuyorsun bilmiyorum..kadıköy rıhtım caddesi, işbankası arkası yazıcıoğlu işhanı civarında ikinci el PC parçası borsası var.. Her parçanın alış ve satış fiyatları kağıda basılı olarak var dükkanların önünde, rahat rahat fikir edinebilirsin..haftasonu çok kalabalık olur hafta içi git..fiyatlar gayet ucuz...en iyi pc işini gören PC dir..ille de çağı yakalıyayım diyorsan Dual Core işlemcili 2 gb ram yırtınsan dolduramayacağın kadar büyük HDD, DVD RW, sd kart girişi falan falan bit on hikayeli Notebook u bile 1100 lira gibi fiyatlara bulabilirsin..aynı özellikdeki desktop pc ler ise 700 lira civarında..parça purça ile uğraşmaktansa yenile derim..eskisini de ihtiyacı olan bir okula falan bağışlarsın
    Konu Astatin tarafından (17.02.09 Saat 21:47 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harıl harıl arıyoruz bakalım daha bulamadık.

amcalara kolaylık olsun dedim
    ben flat bekleyeyim, dibi bulunca bana da haber ver olur mu. hımm nerden mi anlayacaksın dip olduğunu, tabiki paran sıfırlanınca..

Teşekkür Teşekkür 
    366
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.708
    Toplam Teşekkür
    1.422 Yazısı Teşekkür aldı

Turkıye ıs bankası, 2008 yılında vergı
    karsılıgı oncesı karının 1,8 mılyar tl, vergı sonrası net donem karının ıse 1,5
    mılyar tl olarak gerceklestıgını bıldırdı.
    ıs bankası'ndan yapılan yazılı acıklamada, bankanın 2008 sonundakı aktıf
    toplamının yuzde 22'lık artısla 97,6 mılyar tl'ye ulastıgı belırtılerek, bankanın
    aktıf buyumesının baslıca kaynagını, kredılerdekı yuzde 40'lık artısın
    olusturduguna ısaret edıldı.
    Acıklamaya gore bu donemde, tl kredıler yuzde 31, yabancı para kredıler
    ıse dolar bazında yuzde 26 arttı.
    Ozellıkle 2008 yılı sonuna dogru pıyasa kosullarındakı olumsuz
    gelısmelerın etkılerıne dıkkat cekılen acıklamada, su goruslere yer verıldı:
    ''bu cercevede, olumsuz pıyasa kosulları, sıstem genelınde takıptekı
    kredıler hesabında ızlenen kredı tutarında daha hızlı bır artısa neden oldu. ıs
    bankası, sıstem genelınde etkılı olan sorunlu kredılerdekı artısa karsın, bır
    taraftan reel sektore kaynak kullandırmaya devam ederken, dıger taraftan
    takıptekı kredılerı ıcın yuzde 100 karsılık ayırma polıtıkasını 2008 yılında da
    surdurdu.''
    toplam mevduatı 2008 yılı sonunda 63,5 mılyar tl'ye yukselen ıs bankası,
    gectıgımız yıl 99 yenı sube acarak turkıye genelındekı sube sayısını da 1.028'e
    yukselttı. Aynı donemde calısan sayısı da 1.509 kısı arttı.

Martix

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür

eee bu gece de bi paket açıklarlar mı acaba.. yoksa buna gerek olup olmadığını görmek için dow'un son dakikalarına kadar beklerler mii..

15. The Following User Says Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür

Alıntı cbaykus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkıye ıs bankası, 2008 yılında vergı
    karsılıgı oncesı karının 1,8 mılyar tl, vergı sonrası net donem karının ıse 1,5
    mılyar tl olarak gerceklestıgını bıldırdı.
    ıs bankası'ndan yapılan yazılı acıklamada, bankanın 2008 sonundakı aktıf
    toplamının yuzde 22'lık artısla 97,6 mılyar tl'ye ulastıgı belırtılerek, bankanın
    aktıf buyumesının baslıca kaynagını, kredılerdekı yuzde 40'lık artısın
    olusturduguna ısaret edıldı.
    Acıklamaya gore bu donemde, tl kredıler yuzde 31, yabancı para kredıler
    ıse dolar bazında yuzde 26 arttı.
    Ozellıkle 2008 yılı sonuna dogru pıyasa kosullarındakı olumsuz
    gelısmelerın etkılerıne dıkkat cekılen acıklamada, su goruslere yer verıldı:
    ''bu cercevede, olumsuz pıyasa kosulları, sıstem genelınde takıptekı
    kredıler hesabında ızlenen kredı tutarında daha hızlı bır artısa neden oldu. ıs
    bankası, sıstem genelınde etkılı olan sorunlu kredılerdekı artısa karsın, bır
    taraftan reel sektore kaynak kullandırmaya devam ederken, dıger taraftan
    takıptekı kredılerı ıcın yuzde 100 karsılık ayırma polıtıkasını 2008 yılında da
    surdurdu.''
    toplam mevduatı 2008 yılı sonunda 63,5 mılyar tl'ye yukselen ıs bankası,
    gectıgımız yıl 99 yenı sube acarak turkıye genelındekı sube sayısını da 1.028'e
    yukselttı. Aynı donemde calısan sayısı da 1.509 kısı arttı.

Martix
    Yeni mi bu?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)