Bu vob yeni bir dip görmeden cıkmaz ama çok da iddaliyım diyemem çıkarsada uzuna geceriz böylede olmak gerekir vob da iddialı olursunanız batak oynamaktan farkı kalmaz
Bu vob yeni bir dip görmeden cıkmaz ama çok da iddaliyım diyemem çıkarsada uzuna geceriz böylede olmak gerekir vob da iddialı olursunanız batak oynamaktan farkı kalmaz
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Jelibon,
5 dklık sistemcaazıma uyarak longladım...Tutarsa bonibonlara ortağım![]()
Way Way Wayyy,
Ne kadar çok long mesajı var. Sazan, Short'larla Voltran oluşturup devam eder.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
dolar direncini zorluyor.. ek dolar long..![]()
EW ciler ile temel analizciler poz yönünden ayrıştı..![]()
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pis yataya girdi yine, ama sinyal kısa durumda, ve bu kısa durum bugün devam eder, en geç çarşamba akşamına son bulabilir diye düşünüyorum, şahsen vob u 30000-30700 aralığına biyerlere bekliyorum, oraya gelmeden uzun düşünmek istemiyorum, saygılar..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri