Sayfa 4144/13018 İlkİlk ... 314436444044409441344142414341444145414641544194424446445144 ... SonSon
156216 sonuçtan 49.717 ile 49.728 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    var ama eur/usd yi

yok olazım değil, ille de usd/euro, eğer hazırda yoksa jpy/usd de olur

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı tuareg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartısma madem boyut kazandı, daha teorık bakalım oyleyse, bız ınsanlar cok medenılestık ya, o halde herkesın yapacağı basıt bır deney var, elınıze (pişmiş) bir kemıklı et alın (mısal tavuk budu) aynanın karsısında yemeye baslayın, ısırdıgınızda dişlerınızın nasıl ileri fırladıgını, gozlerınızı nasıl kıstıgınız goreceksınız. demek kı basıt bır et ısırırken bıle gecmısten gelen vahşı halımız nasıl da ortaya cıkıyor, basıt bır ısırıkta. Hangi medenıyet?
    aç kalıp medeni olmak istemezdim ya da temiz kokup geri kalmak istemediğim gibi

3. The Following 3 Users Say Thank You to cırcır For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aç kalıp medeni olmak istemezdim ya da temiz kokup geri kalmak istemediğim gibi
    medeni avrupalının ayakları da kokar

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Tartısma madem boyut kazandı, daha teorık bakalım oyleyse, bız ınsanlar cok medenılestık ya, o halde herkesın yapacağı basıt bır deney var, elınıze (pişmiş) bir kemıklı et alın (mısal tavuk budu) aynanın karsısında yemeye baslayın, ısırdıgınızda dişlerınızın nasıl ileri fırladıgını, gozlerınızı nasıl kıstıgınız goreceksınız. demek kı basıt bır et ısırırken bıle gecmısten gelen vahşı halımız nasıl da ortaya cıkıyor, basıt bır ısırıkta. Hangi medenıyet?
    tahıl ekmeği yerken olmuyor ama o..buu arada cuma 1.2862 kapamıştı eurusd..usdeur u merak ediyorsan 1 bölü bu yap

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

(konu dışı)

Tesadüfen show tv de cin cıkarma seansına rastladım, sevgılı astatınım,
    eğer içindeki geyik cininden kurtulamıyorsan denenebilir

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

medeni avrupalının ayakları da kokar
    bilmem tecrübe etmek lazım

Teşekkür Teşekkür 
    588
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.498
    Toplam Teşekkür
    784 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilmem tecrübe etmek lazım
    ''Efendim, arastırma yaptık, 100 avrupalının ayaklarını kokladık...'' olmaz be ya!! Olaya teorık bakalım, sadece yatarken ayakkabılarını cıkarmıyorlar mı, demek kı kokar. Benım bılımsel bakısım bu kadar

Teşekkür Teşekkür 
    243
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    150
    Toplam Teşekkür
    55 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fransa Nice e gitmiştim 2yıl onceydi sanırım 1ay kaldım bütün güneyide gördüm

sokakları bile kokuyor hiç abartmıyorum Londra falanda insanları pis, pasaklı vs

ama tek görüdügüm iyi yanları cidden bunlar okuyor metroda,otobüste

heryerde her saniye okuyorlar sadece bunu takdir etmiştim bunun dışında ise

hepsi bir avuç dangalak...kıvrak zeka yok..çözüm oluşturabilme yok..bir program

girilmiş o doğrultuda gidiyorlar onları tek kurtaran şey sistemleri metroları bile

50yıl öncekiyle aynı durakları,rotası vs..bizde olsa haftada bir değişir..bu

adamlardan nasıl geri kaldık diye çok sordum kendime tek bulabildiğim cevap ise

okuyorlar ve kurulu bir sistemleri var..bizde evet bunlar eksik ama zeka olarak

hepsinden çok daha ilerideyiz diye düşünüyorum gittigimde oradaki hocalarda

hep diyorlardı "Türk öğrencisi diger ülkelerin ögrencilerinden çok daha zeki ve

farklı" diye...
    Master için Londra'ya gittiğimde ilk farkettiğim şey, metroda insanların kitap okumasıydı... " bak işte bu yüzden bunlar bizden ileride" demiştim ilk izlenim olarak... ancak sonraki günlerde okuduklarını ayırt etmeye başladım... bizlerin elimize bilr almayacağımız cinsten, düzeysiz, hiçbir kafa çalıştırıcı ve öğretici unsuru olmayan romanlardı okudukları... çoğunun yani... daha da ilerleyen günlerde vardığım sonuç ise çok daha entresandı bana göre... birbirlerinin yüzlerine bakıp iletişim kurmamak içindi... sonra bu tesbitimi başka arkadaşlarların da yaptığını gördüm...
    Sadece bir anektottur, beni eski zamanlara götüren...

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı doruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Master için Londra'ya gittiğimde ilk farkettiğim şey, metroda insanların kitap okumasıydı... " bak işte bu yüzden bunlar bizden ileride" demiştim ilk izlenim olarak... ancak sonraki günlerde okuduklarını ayırt etmeye başladım... bizlerin elimize bilr almayacağımız cinsten, düzeysiz, hiçbir kafa çalıştırıcı ve öğretici unsuru olmayan romanlardı okudukları... çoğunun yani... daha da ilerleyen günlerde vardığım sonuç ise çok daha entresandı bana göre... birbirlerinin yüzlerine bakıp iletişim kurmamak içindi... sonra bu tesbitimi başka arkadaşlarların da yaptığını gördüm...
    ben de tam aksine bir tespit yaptim. yolda yururken en ufak bir temasda pardon derler, sokaklarda gozunuzu kapatip karsiya gecebilirsiniz, size yol verirler, asansordeyseniz size merhaba derler...emin olun iletisimi ben yurtdisinda ogrendim.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

11. The Following 3 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

adam hem pis, hem medeni ise sorun yok. adamı alır yıkarsın hem temiz, hem medeni olur. sonuçta en pis adamı 45 dakikada temiz adam yaparım iddalıyım

13. The Following 2 Users Say Thank You to cırcır For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de tam aksine bir tespit yaptim. yolda yururken en ufak bir temasda pardon derler, sokaklarda gozunuzu kapatip karsiya gecebilirsiniz, size yol verirler, asansordeyseniz size merhaba derler...emin olun iletisimi ben yurtdisinda ogrendim.
    Nunucuğum ben yatıyorum..Dükkan sana emanet sabaha kadar aragaz reca ediyorum bol bol..iyi geceler

15. The Following 2 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    72
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    436
    Toplam Teşekkür
    308 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı doruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o nokta bambaşka birşey oralardaki insanlarda bencillik hat safhada sadece

kendileri için yaşarlar tek başlarına yemek yerler,tek başlarına sinemaya

giderler, tek başlarına içerler vs.. orada her gece kendilerini alkole vurmalarının

bir nedenide tek başlarına olmalarıdır..okuma konusuna gelincede bedava

gazete dagıtıyorlar en kötü onu okuyorlar yani benim için ne okudukları onemli

değil okuma alışkanlıkları var en azından bizdede seviyesizce şeyler okunsada en

azından bir sayfa birşey okunsa yeter bana bilemediniz sudoku çözüyorlar zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)