(konu dışı)
Tesadüfen show tv de cin cıkarma seansına rastladım, sevgılı astatınım,
eğer içindeki geyik cininden kurtulamıyorsan denenebilir![]()
Master için Londra'ya gittiğimde ilk farkettiğim şey, metroda insanların kitap okumasıydı... " bak işte bu yüzden bunlar bizden ileride" demiştim ilk izlenim olarak... ancak sonraki günlerde okuduklarını ayırt etmeye başladım... bizlerin elimize bilr almayacağımız cinsten, düzeysiz, hiçbir kafa çalıştırıcı ve öğretici unsuru olmayan romanlardı okudukları... çoğunun yani... daha da ilerleyen günlerde vardığım sonuç ise çok daha entresandı bana göre... birbirlerinin yüzlerine bakıp iletişim kurmamak içindi... sonra bu tesbitimi başka arkadaşlarların da yaptığını gördüm...
Sadece bir anektottur, beni eski zamanlara götüren...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
adam hem pis, hem medeni ise sorun yok. adamı alır yıkarsın hem temiz, hem medeni olur. sonuçta en pis adamı 45 dakikada temiz adam yaparım iddalıyım![]()
o nokta bambaşka birşey oralardaki insanlarda bencillik hat safhada sadece
kendileri için yaşarlar tek başlarına yemek yerler,tek başlarına sinemaya
giderler, tek başlarına içerler vs.. orada her gece kendilerini alkole vurmalarının
bir nedenide tek başlarına olmalarıdır..okuma konusuna gelincede bedava
gazete dagıtıyorlar en kötü onu okuyorlar yani benim için ne okudukları onemli
değil okuma alışkanlıkları var en azından bizdede seviyesizce şeyler okunsada en
azından bir sayfa birşey okunsa yeter banabilemediniz sudoku çözüyorlar zaten
![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri