neyse kapatalım bu konuları,...inşallah ülkemizi yönetenler çok daha vakıftırlar duruma,....ve bizler için en iyiyi bulup üreteceklerdir temennisi ile,...
neyse kapatalım bu konuları,...inşallah ülkemizi yönetenler çok daha vakıftırlar duruma,....ve bizler için en iyiyi bulup üreteceklerdir temennisi ile,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Generasyon aynı olunca anlaşmak kolaylaşıyor, aynı dili konuştuğumuz için
80 darbesını ben de lıse 1 de karşıladım
keşke ortam musaıt olsa, bol bol tartışabilsek
ınatlaşma, benden iyi kimse bilmez anlayışı o kadar yaygınlaştı kı
bilgiye
derinliğe sahip olmadan
ıkı yorum dinleyip uzman kesıldığımızden
hem kendi fikirlerimizi hem karşımızdakının fikirlerini önyargısız tartışmaya hasret kaldık.
deniz (21.07.16), finalwave (22.07.16), indregandi (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16)
gecmıse donuk tararım sayın gandı
çoktan uğramıyordum
tesekkurler
deniz (21.07.16), finalwave (22.07.16), indregandi (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16)
bu topic şunu öteden beri hep söyledi,
sp jeopolitik nedeni ile askıda dedi,...düşemiyor dedi,...
şimdi işte 14 ay daha öteleme aldılar,..arada düşer gibiler olacaktır
Gün sonu, 89.425'ten 7 kontrat MC'a kurban gitti. Tek umudum bir tepki ile 92XXX'den poziyonu boşaltmak. Olur mu? Tek kelime ile zor iki kelime ile çok zor gözüküyor.
finalwave (22.07.16), foodengineer (21.07.16), indregandi (21.07.16), kaos (21.07.16), kemo (21.07.16), rüzgar (21.07.16)
haftalık grafik açın,
gelin kardeşim,...
21.04.2014 e biz işte tam oraya taşıtılıyoruz hali hazırda,....
ew cilerde oradan buraya kadarı etiketlendirebilirlerse buyursunlar,...
usd try de saatlikte
sp kararı sonrası oluşan yükseliş hareketi 02:00 dan itibaren closede boşa çıktı,...yani sabahtan beri al durumunda değil , kimseyi etkilememek için üzerinde durmadım,
yani bize - 4000 puvan sattırdı ve piyasamızı tüm gün bu satışa sıkıştırdı, bizi sopaladı,...değnekçi olarak çalıştı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri